9.05.2014

HADIAH BUAT MAMA

Tajuk dah mengalahkan tajuk drama gitu kan. Alhamdulillah, walaupun baru hari ke 4 berpuasa namun ramai anak-anak yang sedang mencari hadiah yang sesuai untuk mak ayah menjelang raya nanti. Jika dulu si anak kerap membawa balik kuih raya, baju raya dan sebagainya, namun sekarang ni berlaku banyak perubahan, kesedaran.

Ramai anak-anak kini spend kan duit mereka untuk mendapatkan supplement yang sesuai untuk ibu ayah mereka. Tak terkecuali pada Qiqi ye. Dulu mak tak kenal pun SHAKLEE ni, sekarang ni pantang habis mesti dia mesej punya bagitahu nak sekian-sekian supplement. Supplement kegemarannya tentulah OSTEMATRIX.

Namun raya kali ni nak bagi tambahan supplement pada mak iaitu Advanced Joint Health Tablet @ AJHT. Kenapa AJHT? Sebab mak sekarang mengadu asal salah jalan je mesti sakit lututnya. Kita yang tengok ni pun kesian apatah lagi yang tanggung tu kan.

Gabungan mantop bila digabungkan AJHT bersama OSTEMATRIX dan juga OMEGA GUARD. Jom kenali kelebihan ketiga-tiga item ini.

KELEBIHAN OSTEMATRIX
======================
* Menguatkan tulang ( % golongan wanita penghidap osteoporosis adalah lebih tinggi dari lelaki)
* Mengelakkan dari mudah kebas, simpul biawak, kejang ( kurang kalsium penyebab terjadi gejala ini)
* Kekalkan tekanan darah yang normal
* Melancarkan saraf
* Halang dari kemurungan ( gejala menopaus)

KELEBIHAN AJHT
===============
* Menyokong keselesaan sendi ( ramai mak ayah punya masalah sakit sendi)
* Bantu kekalkan kesihatan tulang rawan
* Pelihara tisu penyambung yang sihat
» KESAN SEAWAL 5 HARI SELEPAS PENGAMBILAN YANG KONSISTEN
KELEBIHAN OMEGA GUARD
=========================
* Elak dari cepat lupa ( tinggi DHA, EPA & OMEGA 3
* Pelihara penglihatan
* Pelihara fungsi sendi
* Kawal tekanan darah
* Mengekalkan paras kolestrol yang normal
* Kurangkan risiko sakit jantung, darah tinggi

Ha.. Tunggu apa lagi korang. Cepat-cepat grab SET SENDI GOJES ni. Memang banyak permintaan untuk set ini diambang raya ni. Jangan melepas udah le ye. Tambahan AJHT tu. Bukan ada lama sangat, silap-silap out of stock lagi macam sebelum ni.

Nak dapatkan SET KESIHATAN SENDI SHAKLEE untuk dijadikan HADIAH BUAT MAMA? Hubungi kami:

Cikpuan Qiqi
947852
SMS: 012 5990907
WHATSAPP: 019 4754166
EMAIL: cikqiqi@gmail.com

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...