9.05.2014

GATAL DIMUKA. CEGAH RESDUNG SEBELUM PARAH!!!

Assalamualaikum dan salam Sabtu kalian semua. Apa aktiviti korang harini. Ke, ada yang sibuk mencari untuk persediaan raya? Kami alhamdulillah sebelum Ramadhan dah siap prepare dah. Cuma kasut puteri tu je ngan papanya punya baju je tak sempat lagi.

Apa-apa pun segala aktiviti korang harini moga dipermudahkan ye. Waktu qiqi menaip blog ni kami sekeluarga otw balik kampung. Percutian yang tak dirancang sebenarnya. Sehelai sepinggang ni kami semua. Tapi nasib bawak extra susu untuk puteri ni. Kalau tak... Karaoke le malam ni takda susu. Ehehehe.

Semenjak preggy ni kan qiqi stop kn amik ALFALFA COMPLEX sebab takut panas baby. Now mula rasa kegatalan dah dimuka. Memang rasa janggal bila ALFALFA COMPLEX ni takda. Selain dia mampu detox segala toksin, ianya mampu:

* Membantu masalah alergi makanan laut
* Halang keputihan
* Bertindak sebagai antikulat
* Merendahkan kadar kolestrol
* Baik untuk kesihatan sendi
* Merapatkan keintiman wanita (ala-ala kacip fatimah)

Kalau korang yang memang ada masalah resdung tu boleh la cuba ALFALFA COMPEX ni bersama SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS dan B COMPLEX.

Insyaallah akan makin berkurang. Qiqi sendiri dah alami kesannya. Mukus-mukus yang selama ni duk mengganggu hidup korang insyaallah bakal keluar dengan jayanya jika korang mengamalkan secara konsisten.

Jika berminat untuk mendapatkan SET RESDUNG SHAKLEE ni boleh la hubungi:
FB PAGE: MAMA QIQI SHOPPE
SID: 947852
SMS: 012 5990907
WHATSAPP: 019 4754166
EMAIL: cikqiqi@gmail.com

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...