9.05.2014

BOSAN DENGAN ESP YANG SAMA? CUBA YANG INI!

Sana sini cerita pasal KEBAIKAN ESP ni tapi jarang benor diorang nak kongsi resepi ESP ni. Kadang boring juga kan asyik minum benda yang sama je. Ada yang amalkan secara plain sahaja. Ada juga yang try macam- macam resepi.

Haaaa. Harini Qiqi nak sharekan antara cadangan hidangan yang korang boleh cuba untuk menggantikan resepi yang korang dah selalu buat tu.


ANEKA RESEPI ESP
=================
1. ESP + PERFORMANCE DRINK (PD)
2. ESP + SUNQUICK
3. ESP + RIBENA
4. ESP + BLISS (Strawberry, orange, mango, kiwi)
5. ESP + KURMA (direndam dahulu kemudian diblend)
6. ESP + APPLE
7. ESP + KISMIS
8. ESP + TEMBIKAI/ TEMBIKAI SUSU
9. ESP + MILO/ VICO/ OVALTINE
10. ESP + HORLICK (boost up penghasilan susu)
11. ESP + PISANG
12. ESP + PLAIN WATER
13. ESP + SUSU (FULL CREAM/ LOW FAT)
14. ESP + CINCAU
15. ESP + STRAWBERRY ( SMOOTIES)
16. ESP + BROKOLI
17. ESP + CARROT
18. ESP + BADAM
19. ESP + CINCH
20. ESP + NESTUM/ NESVITA

Pendek kata macam2-macam lagi resepi boleh letak. Terpulang kepada kreativit korang dan apa yang hadoo kat dalam rumah tu. Hehehe. Sekali sekala tukar selera best juga kan. Tambah-tambah bile boring dengan rasa yang sama.

Cumanya tak digalakkan kalau ambil bersama minuman kafein. Srbab akan melambatkan penyerapan zat. Cuba la dulu, mana tau kena dengan tekak korang ;)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...