2.25.2011

BerLALu sudaH..


Selama 22 tahun mengaharungi hidup, menempuhi banyak dugaan, menjalankan tanggung jawab yang diamanahkan, hari ini, tanggal 25 Februari genaplah umurku 23 tahun. Oh tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semakin umurku bertambah rasanya sama saja perangai diriku yang satu ini. Tak berubah2 walaupun nak berubah untuk ke arah yang lebih matang. Moga tahun ini, 2011 ini dapat mendidik aku untuk menjadi lebih matang untuk menghadapi masalah, mengajar untuk aku lebih berdikari, tidak terlalu mengharapkan orang dan pelbagai lagi. Moga dikurniakan rezeki yang lebih untuk aku, keluargaku, sahabat-sahabat ku tidak kira di alam realiti mahupun maya. Jasa-jasa anda semua tidak akan aku lupakan.

Bagi yang wish di dalam Facebook. Maaf sebab Qiqi tak dapat nak balas satu persatu kerana ditempat kerja tiada ruang untuk membuka Facebook kerana telah di block namun akan diusahakan juga untuk online dan membalas ucapan2 anda.

Terima kasih kerana sudi mengingati dan mengucapkan kate2 tersebut. Moga dengan doa kalian dapat memberi semangat untuk diri ini untuk lebih gembira dihari ini.

Tibe2 teringat lagu dikala zaman kanak-kanak dulu

"Happy bezday to you....
You birth in da Zoo....
With MonKey and KAngAroo....
Hppy Birthday to you...."


p/s: "Mak, tak nak bagi hadiah ke..??hehehe"
"Tok, sila pas kat sini tedy bear yang paling besarrrrrrrrrrrrrrrr tu.hehehe"
"Angah, jgn lupa bawak kek Secret Recipe ye.ngeh3"

29 comments:

apezs shah said...

salam

happy besday to u..

CiK QiQi said...

@apezs shah

Tq my dear Apezs.hehhe

Lagenda said...

Hepi besday bebeh..moga makin ceria, dimurahkan rejeki dan sentiasa diberkati Allah ya!

Tunggu sepesel hadiah dr buah ati qiqi ajelah

Ellen said...

dik Qiqi sayang....happy besday ya...semoga semakin ceria dan semakin cantik..hehe

qaseh johanna said...

hepi beday..hepi beday..

Cik Ezy said...

epy besdayyyy epy besdayyyyyyy

aibaks said...

smlm surprise lain.. rini surprise lain.. hmm.. tok ngan umi cakap.. terima hadiah si hitam tu sebagai tanda 23 tahun.. alhmdlh..

nota kaki: teddy bear? klu bagi bear betul buleh ka mek?

sWeEt 'N LoVeLy said...

hehe...umi lambat wish...sowi...hepi besday ye qiqi...:)

kakchik@ella said...

hepi big day qiqi. kalo cepat boleh kc belanja.

CiK QiQi said...

@Lagenda

Thanks mak 4 de wish..haish..xde le kek red velvet ye mak.ahahaha

CiK QiQi said...

@Ellen

Tq sis ellen ku..hehehe...2la..hpe main2 ceria la qiqi ni..ngeh3333333

CiK QiQi said...

@qaseh johanna

Tq2..heheh.ngeh3333333333

CiK QiQi said...

@Cik Ezy

Nyanyi sikit...nk dgr..hehehe

CiK QiQi said...

@aibaks

Hahaha..si hitam 2 hadiah len..ish3..tok ni...

p/s: bear btoi ek..qiqi nk demand sikit leh...nk panda yg blkon kungfu panda 2.hehehhe

CiK QiQi said...

@sWeEt 'N LoVeLy

its oke umi..hehehe...tq 4 de wish umi..eheheh

CiK QiQi said...

@kakchik@ella

Kc ku syg..thanks 4 da wish....hehehe....kalo dkt mmg nk jmpe kc pon.ehehhe

- mrs koroe - said...

da tua da cik qiqi ni .

haha .

happy bufay !

:)

liyana shana said...

: huhu hepi bufday cik qiqi !

:) wink2 . smoga pnjng umo n d murah kan rezeki ya :D

Rainbow said...

hepi bestday syg.... rasa bertuah x lahir bulan 2?.. kita sama bulan.. :)

CiK QiQi said...

@- mrs koroe -


Hahaha..mn de tua..lg comei ade..miahahah(xmo ngaku tu ha..hehehe)

CiK QiQi said...

@liyana shana

Tq dear..hehehe....u too

CiK QiQi said...

@Rainbow

Tq dear..hehehe...sme ye kite..rainbow ble

Cik TeN10 said...

happy birthday Cik QiQi :)

nuriz said...

hi cik qiqi,
hari jadi cik qiqi ye harini..
SELAMAT HARIJADI, SEMOGA MURAH REZEKI DAH BERJAYA DALAM APA JUA YANG DICITA CITAKAN

Dhia Delisha said...

cori2 lmbt wish... hepi belated bday ek... bertmbh lagi satu angka bermakna bertmbh lagi satu tgngjwb utk kite x kire pd kluarga mahupun pada yg esa... ingt tu...hehehe...

Firdaus Kasim said...

May Allah Bless u qiqi!

Popular post bulan ini : Cara-Cara Blogwalking yg Betul

kay_are said...

berlalu lah sudah ramadahan.. sebulan berpuasaaa.. ops silap.. tersasul.. owh dah besday rupe nye, serangkap pantun: pergi ke sawah membanting padi, tuan nye blog, selamat ari jadi!! ^^

AngahSayang2314 said...

sayang adikku...lewat akakmu wish...
hepi belated buzday...moga dimurahkan rezeki & kesihatan sihat...
oppssss rezeki melimpah ok gak.. tapi ingat.... jgn mkn bnyak2 nanti baju pengantin tak muat hehehee..
baca nie...
sent alamat penuh ye... kat angah...
http://angahsayang2314.blogspot.com/2011/02/polka-dot-lagi.html

syafiQakarim said...

hahah qiqi.happy belated yunk ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...