1.14.2011

KeHiLAngan KU kerNA diRImu

keNa culik...MAk...aMik Qiqi cepat maK....


Salam 1 Malaysia semua!!!!!!!!!!!!!! Ada yang rindu kat Qiqi tak.Hehehehe...Ala...malu-malu la tu nak ngaku.Kan Tok Aibaks kan.HAhahaha....AngahSayang pon same...Rindu Qiqi kan. Qiqi tau tu. Hehehehe...Tq jugak untuk Mak Lagenda, Sis Ellen yang sudi merindui anak dan adikmu ini. hehehehe...Kak chik pon Qiqi tak lupa tau...Hehehehee

Ops, ni entry jejak kasih kah? HAhahaha...saje je nak bagi penghargaan kepada mereka2 yang comei ni. Terharu gak Qiqi ade gak orang rindu qiqi ni ha.Ops, sila jangan terlebei perasan ye Qiqi...wakakakak.....Bagi mereka yang tercari-cari Qiqi menghilang kemana sejak dua tiga menjak ni sebenarnya Qiqi sangat2 keletihan dengan kehidupan baru Qiqi. Sejak dari 3 jauary lepas, disebelah malam dalam pukul 8-10 mlm Qiqi bekerja part time di pasar raya. Al maklum, nak menambah duit yang xbrape nak cukup ni. Bila esok pagi nye plak keje yang tetap tu. Tapi still kat Sitiawan Perak lagi ye Angah n TOk..Hehhe..Lom lagi tau bila Qiqi kena p Banting ni. Tunggu barang kat dalam Lab kat Banting tu siap baru Qiqi p.

Dalam duk tunggu takdak watpe baik Qiqi keje part time malam2 kan. BOleh gak tambah duit. Lagipun kalau xkoje, dah la rumah xde internet. LAgi la bosan, bek p isi masa lapang.Ape???KEje casher???Idak le. Qiqi xminat jaga2 duit ni. Takut short, hehehe....Qiqi jaga gerai jual asam, jeruk, kacang dan kerepek2. Eheh..Mudah kan. Gaji sejam RM 3.00.. Ok la tu, sehari RM6x25 hari = RM 150. Tak susah mana pon.Huhu...orang nak kite bubuh. Orang tak nak kite duduk.Hehehe

Cuma 1 je la yang merunsingkan Qiqi, QIqi tak tau le pe yang kurang kat badan ni. Keje xsusah n berat mana tapi badan letih macam wat keje buruh. Any suggestion untuk supplement untuk Qiqi tak.Qiqi pon nak cergas n kuat macam orang len gak. Hehehee....Nanti nak jadi active Mama jugak.Namo la jadi MAma yang lesu.Miahaahhaha(ops, mak..Qi tergelak cam mak lagik.hehehe).
Wat masa sekarang ni Qiqi ade mam EPO je. itu untuk awet muda, katenye...Hahahaha.ade rupa awet muda tak Qiqi ni.Hemo3..hehehhehe. BAgi sesape yang aktif n xlembik macam Qiqi sila le, cadangkan kat Qiqi ye. HEhehehe..Nak carik gak.


p/s: Nak tengok Sinetron Bukan Diriku tapi malas tengok Ariel..HAhaha..last2 dengor nasyid lagi sodap.Miahahahhaa.....

p/s2: Rindu semua yang mai sini.Hehehe..akan ku balas jejak mu semua..Wah3333333

p/s3: ehem3..de benda nak gosip ni..tapi da dekat2 nanti baru qiqi gitau na..ehehheeh

10 comments:

Ellen said...

wah...akak pun rindu ngan QiQI jua...rupanya dah keja..keja baik2 ya..masa muda ni lah nak kumpul wang lebih sket...

Nak cadang apa supplement tu akak tak reti plak sebab akak pun cepat letih juga cuma tidur kena cukup ler dik ya...

Take care...hugs dari akak ellen

Lagenda said...

Oooooooooo..keja partitme ye qiqi? Bagos2 utk tmbah pendapatan qiqi.
Nanti lanje mak yea..hehehe
keja baik2. rajin2 jenguk mak supaya mak x windu tau!

P/s : Berat bdn turun sb penat sgt tu.

CiK QiQi said...

@Ellen

Tula sis...qiqi pon da wt ASB n loan ASB jugak...smpnn...Hehehe..tak sangka sis pon rndu kn qiqi..ehehehe...

CiK QiQi said...

@Lagenda

Bole..nanti qiqi kat banting qiqi blnje mak ek..tak pon kendurik qiqi nnt..ehehehe...amat2la dijemput hadir..hehehehe

opkos akn slalu jenguk mak..mane leh xingt..mak tsyg ni.hehehhe

p/s: tak tau la btoi ke dak...tp dak2 kilang ni duk pggil qiqi "keding". Keding sgt ke ankmu ini mak..huhu

Lagenda said...

keding?? Hohoho..sape berani panggil anak mak cenggitu hah??

Nanti kuketingkan plak kapla depa..

**sHiKinn** said...

rajin betu awak nih..slm kenal

aibaks said...

awat rajin semacam ni mek? da tak keje kat situ lagi ka? jaga ler kesihatan yerk.. jgn sampai memudaratkan diri udah..

CiK QiQi said...

@Lagenda

Hehehe..tula mak..keding ke qiqi ni..raseye bese je..hehehe..mak tolong tmpeleng sikit pala depa tu mak

CiK QiQi said...

@**sHiKinn**

Cari duit lebei shikin...hehe

CiK QiQi said...

@aibaks

Bukan tok...tm[t ni de je keje..cme dr qiqi bzirkn mase kt umh xwtpe..bek cri keje part time...at leastleh tambah pendapatan..hihihih...

nk kwin gk tok...namo lmbt2..ckup2 la skang ni..huhuh

tq tok...qiqi akn jg..cme qiqi nk cri gk la supplement tuk qiqi...bdn ni xwt keje lesu..wat keje lebei pon cpt je lth.....any suggestion tok??huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...