12.23.2010

TahNiaH!!!!!!!!!!!!!!ANda terPiLiH!!!!!!!!!!


TAHNIAH!!!TAHNIAH!!!TAHNIAH!!!!!!!hhahaha...Macam dapat ape je kan. tapi apa yang pasti Qiqi nak ucapkan TAHNIAH sekali lagi kepada Si Pendek aka Aus aka adik bongsu Qiqi dimana dia mendapat 5A..5A je ke..Aah5A 2B 2C.. Okes la tu kan. Qiqi risau dia dapat kurang dari tu sebabnya dia ni kurang sikit tapi Alhamdulillah dapat lebih dari yang Qiqi mimpi ritu..Hehehe..adik yang pekse akak nye pulak yang lebih2 mimpi takut result kluar.HAhahaha..


Jap3..apehal badan Qiqi bsudut 45 drjh tu.HAHAha...rosak3..same x muka kami..keh4..yg penting i lagi kiut..hemo..hemo..hemo..

Ape da Qiqi ni.. Yang dia dapat A ialah subjek Math(ni pas Akaknye yg cute ni bebel kna dpt A gk..hahaha), BM(kalo dak bek ko xyah duk Mesia..g duk Bangla), PendidiKan Islam(ni kalo dak dapat ni, mmg nk kena sebab dak kelas agama), Geografi(Sebab tu g mana2 bawak die.Kalo dak, sesat g mane2) dan Sejarah(ni baguih nye dak, hrgai pahlawan2 n wira2 negara..hahahha).

Yang B nye memang den xle nak kate hape. Sains n Kemahiran Hidup(Perdagangan). Untuk Bahasa Inggeris n Arab, memang xleh nak kate pe sebab Arab suke ubah format disaat akhir. Huhu.Pape2 pon akak tak terkilan sebab ko leh wt gak..n tak seteruk sepupu yg len.Hahahha..Ops..jahat lak ngate deme.. Tapi betoi kate sipendek ni. before ni Qiqi dapat 6A 2B, Adk ppuan dapat 7A1B then die kate kalo Aus mesti dapt 5 A..menurun..AHahha..tengok2 memang btoi..ish3...sbo je le

p/s: Adik2 yang len dapat brape A??? Huhuh..share2 la same... Erm..nak bagi ape ek kat sipendek...Mak nak bg RM 50 kt die. Qiqi lak???huhu...anyone can help me plesssssss

14 comments:

Iman's Umi said...

Tahniah kt adik qiqi...tgk tajuk ingtkn qiqi dh berjaya lps temuduga aritu...aisey

aibaks said...

hehe.. klu adik dapat 5 A.. mesti kakak die dapat 9A kan?

CiK QiQi said...

@Iman's Umi

Hehehe..lom lg bab2 interbiu tu..cm xdpt je..huuuuuuu

CiK QiQi said...

@aibaks

Ops tok..dlarang perli i yg cute ni okes..hahaha...qiqi dpt ats sikit dr sipendek tu..hahaha

nazirulhazwan~ said...

orite da tu:) hehe bagi la 10 inggit kt die;p

Cikbelog said...

adik saya exam taun depan.hikhikk..ehem2 kacaknya adik..kak qiqi kirim salam kat adikk ekk..hiahahaha

CiK QiQi said...

@nazirulhazwan~

hahaha...tu yg duk pk ni..kang kate qiqi kedekut la..ape la.haha

CiK QiQi said...

@Cikbelog

Hahaha..kegatalan sungguh cik belog ni..miaahaha....tape2...i rela die ngn cik belog.kah33333333333

Cikbelog said...

hiahaha inilah akak yang baik..ehem2..belatih jap..hai kak ipar..hahaha ;p

AngahSayang2314 said...

qiqi tahniahhh yerrrrr buat adikku sayang ehhh silappp buat adik qiqi hehehe

CiK QiQi said...

@Cikbelog

ahahhaa..kegatalan tesrlah lagi tu.ish3.nk jadi adik ipar kena blnje secret recipe.hahaha

CiK QiQi said...

@AngahSayang2314

Tq angah..hehhee...kalo Qiqi 7 taun lepas da.hehehe..xsme cm skang..hehehe

CIK TOM said...

tahniah adik qiqi!

Gayahspears said...

Qiqi... tlg kim slm kat adik ya :D huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...