11.08.2010

SiBUK? Bz? SAme ke??


HAhahaha..sile la jawab ye persoalan Qiqi tu same ke idak???kalo dtgok pade ejaanye, memang jauuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh beza...tapi bile bukak kamus...same je kan maksudnye,,hehhee...Saje je nak test u allz nye sensitiviti thadap pkataan 2.keh3.........

ActuaLLy nak cite yang Qiqi akN agk kesibukan aka bz pd sok arinye..heheh.SeBab Bos Kecik Qiqi mai mlawat Qiqi yg comel ni kat Sini..keh4....depa sume mai nk blaja mgunakan barang2 dalam LAb kat tempat Qiqi koje skang.keh3....

MAknenye ala2 Qiqi jadi trainer la 2k depa..hehehhe...Cam Qiqi tau sangat la kan..huhu..Tau tu tau tapi andai de kemusykilan mmg kna rjuk pada yg pakar...tak gitu u allz. Dikesempatan ni juga Qiqi nak nasihat kan kt u allz yg duk kwsn kmgkinan banjir tu, sentiasa le bjage2..namo men2 n amik tak kisah..NAnti bnde da jadi baru nk nyesal. nyesal kemudian tak berguna.

Begitu jugak kepada mereka2 yg trse umah kite tu da ade tempat pbiakan nyamuk aedes..Sile2 la kemas..Bukan ape..dengar Zaer pon suspek Denggi....Tapi Alhamdulillah da bek da..Aish..macam2 penyakit skang ni..kalo nk kena tu..mmg kena aje..huhuhu

Ape yang penting, jg tu lebei baik dr kite ubati.Bukan pe..kalo kite jage, benda tu tak kn jadi.tapi bile kite tak jaga, n bnde tu jadi n kite nk kna ubati..mn lg bez???da kompom2 bjage2 sbbnye idak kna telan ubt.Huhu

Ok La...Qiqi nak jenJaln cari PAsal..keh4444444

p/s: Kunjung u allz sume yg comei2 akn ku balas A.S.A.P.dun worry..wpon ku tahu xde la rami mn nk jengah drik yg tomei ni.hehhee

10 comments:

Tomato Gurl's Life said...

majuk2..qiqi dah lama xjenguk cik tom..hehe... ;))

Beca Hitam said...

ooooooooooooo... qiqi bz ye... takpe... qiqi settlekan apa yg patut.. bila dah free, beca upah qiqi ye.. beca bawa qiqi round 1 pusingan kat roundabout... kah kah kah

wadud@duad said...

sama je, ejaan je yang lain.. hehehe..

eh bukan qiqi yang suspek kan? takot nak dekat neh.. ekekeke.
men3 je.. moga kita semua dijauhi dari sume2 tuh.. :D

iQaChumel said...

aesk barwajah baru.
haaha.sibok dating la tu.
lalala.gedik.!

AngahSayang2314 said...

ala.. cayang2 adik akak nie.. majuk yer... angah sudi la singgah sini... cuma qiqi jer tak sudi singgah teratak angah.. jom baca berita panas jom mesti qiqi dapat tahu nanti jom...

bz ye meh sini angah tolong

CiK QiQi said...

@Tomato Gurl's Life

Cik tom ku sygggggggg..namo la majuk2.....qiqi jmaat-ahad kt kg..tu pasal xdan nk BW..elok lak kt kg xde line....lg laaaaa..huhu....tp cik tom nye link mmg tsenarai kt pale qiqi..hehe

CiK QiQi said...

@Beca Hitam

Yea3...beca nk blnje Qiqi..hehehhee

CiK QiQi said...

@wadud@duad

Ish3...mane de Qiqi kena Wadud..heheheh..hope idak le kena sbbnye umh tuasl Maghrib je mstiiiiiiiiiiiiiiiiii byk nyamuk nye..xkre la..belang ke idak.huhu

CiK QiQi said...

@iQaChumel

Oit cik iqa senget..hahaha...nede dating..hahahha.mrendek2 je..ish..tade la..bz trai dak bru.hehehe

p/s: bkn Qiqi ke dak bru tu.hahaha

CiK QiQi said...

@AngahSayang2314

Mane de Qiqi xmo sggah kt blog angah..blog angah le Dlm pale otak Qiqi mesti tringt nk p...blog pnting tu......heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...