9.10.2014

TANDA TOKSIN BERMAHARAJA LELA

Assalamualaikum dan salam sejahtera korang. Alhamdulillah... Moga dapat teru istiqamah dalam menaip entri-entri menarik dan bermanfaat untuk diri dan juga untuk perkongsian korang.

Actually rasa tergerak nak tulis pasal bab2 toksin ni sebab diri sendiri pernah melalui zaman kurang ilmu bab toksin ni. Dulu memang kerap sangat jadi gini. Korang pernah rasa tak?

* Badan rasa berat
* Mudah jatuh sakit
* Kulit kusam
* Mudah jerawat naik
* Rasa lendir mengganggu dibahagian tekak
* Kerap sakit kaki
* Sukar membuang
* Cuba macam-macam produk slim tapi tak berjaya

Ha... Kalau ada rasa seperti yang disenaraikan ni cecepat le cari agen detoks. Cari yang selamat, semulajadi punya ye. Kalau cam Qiqi, Qiqi pilih ALFALFA COMPLEX SHAKLEE.

AGEN TERBAIK untuk PROSES DETOKSIFIKASI. Lepas amalkan ALFALFA COMPLEX ni 3-5 biji sehari sebelum makan secara konsisten & juga minum air kosong 2-3 Liter, memang ketara perubahan pada sistem badan ni.

Kalau DULU:

1) Badan rasa berat, malas tapi KINI badan lebih ringan, buat kerja laju je.

2) Mudah jatuh sakit tapi KINI tak lagi.. Sangat jarang

3) Kulit kusam, berbintik tapi KINI lebih bersih, halus dan gebu

4) Lendir ditekak tapi KINI kahak, lendir mudah dikeluarkan. Tak masuk sampai area sistem pernafasan pun

5) Kerap sakit kaki tapi KINI kaki pun jarang sakit seban tiada toksin terkumpul

6) Sukar membuang KINI lebih mudah, setiap hari

7) Berat sukar turun walaupun diet tapi percaya tak, amalkan ALFALFA SAHAJA MAMPU TURUNKAN BERAT??

PERCAYA ATAU TIDAK memang korang kema cuba dulu. Baru tahu kesannya. Janji konsisten consume, minum air kosong 2-3 Liter sehari insyaaallah akan rasa camna qiqi rasa ni.

Harga pun MAMPU MILIK, RM 50++ sahaja sebotol. Tahan 3-4 bulan lagi. Memang berbaloi- baloi oittt.

Berminat? Boleh terus:

FB: CIKPUAN QIQI
SID: 947852
SMS/ TELEGRAM:012 5990907
WHATSAPP: 019 4754166
COD AREA: BALIK PULAU, TELUK KUMBAR, BAYAN LEPAS

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...