9.05.2014

AWET MUDA DIHARI RAYA? BOLEH KE?

Dulu tak pernah paham kenapa lah mesti ada kes peperangan di PAlestin. Almaklum lah, madih budak-budak, hamya tengok tv tanpa cuba mengerti apa yang sedang berlaku.
Namun, bila makin besar, makin dewasa mula memahami dengan apa yang terjadi.

Mereka berusaha.sahu-mahunya untuk mempertahankan tanah mereka namun Israel laknatullah madih tidak lelah untuk menyerang warga Palestin. Moga ada kemenangam dihujungnya. Mereka warga Palestin sangat-sangat kuat dari segi mental. Kita yang jauh ni jika tak mampu untuk turun berlawan bersama, marilah kita sama-sama berdoa dan membeti sumbangan bantuan kepada tabung Aman Palestin.
Atleast ada juga sumbangan kita ke atas mereka disana.

Walaupun sudah masuk hari ke 12 kita berpuasa, masih ramai yang mencari produk kecantikan untuk cantik bergaya dihari raya. Dan tak terkira juga yang mencari SHAKLEE as their supplement :)
Set paling menjadi pilihan ialah

SET KECANTIKAN BAJET ni »»» ( SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS & VITAMIN E COMPLEX. Apa yang specialnya both item ni?

SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS
=============================
* Membentuk kolagen
* Kulit lebih cerah
* Lambatkan penuaan
* Sekat pembentukan pigmen (penyebab utama jeragat)
* Halang kedut diwajah

VITAMIN E COMPLEX
==================
* Bantu lambatkan penuaan
* Kurangkan kedut
* Kurangkan garis halus
* Pudarkan parut dan selulit
* Kecutkan jerawat
* Halang bintik penuaan
* Pulihkan tekstur kulit
* Tona muka sekata

Gabungan mantop 2 item ni mampu memberi kesan AWET MUDA kepada anda jika anda KONSISTEN dalam pengambilannya. Tak rugi pun ambil both ni sebabnya VITAMIN C tu TAHAN SEHINGGA 6 BULAN/ BOTOL. Dan VITAMIN E pula TAHAN SEHINGGA 4 BULAN/ BOTOL. Memang jimat. Sihat dalam, cantik dalam luar lagi. Memang BERBALOI-BALOI.

Jika anda berminat untuk dapatkannya boleh hubungi:
FB PAGE: MAMA QIQI SHOPPE
SID: 947852
SMS: 012 5990907
WHATSAPP: 019 4754166
EMAIL: cikqiqi@gmail.com

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...