6.10.2014

MISI KURUS BERSAMA SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam ceria. Apa cerita weekend yang lepas. Kami satu family tak ke mana-mana pun disebabkan papanya kerja. Semalam ada checkup dengan nurse. Terpaksalah tinggal puteri kesayangan tu dengan papanya. Tak larat nak hangkut die dengan bawak perut lagi. Huhu. Macam-macam peel nya nanti. Nanti Qiqi update perkembangan this week punya checkup ye.

3 hari lepas Qiqi ada janji nak sharekan pasal 4 lagi item yang boleh membantu anda dalam misi menurunkan berat badan 2014 kan? Disini Qiqi akan sharekan KELEBIHAN SETIAP ITEM tersebut.

LECITHIN
==========
 -» Mengandungi 520mg lecithin soya, 48mg inositol dan 80mg kolin.
* Mempercepat proses bakar lemak ( halang obesiti)
* Bertindak sebagai emulsi, metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid
* Bertindak membersih salur darah
* Aktifkan metabolisma sel
* Bantu ringankan sembelit
* Halang darah nai
 * Serap vitamin A, D,E, K yang larut lemak.

ALFALFA COMPLEX
==================
-» Terkenal dengan gelaran "Raja segala tumbuhan".
-» Kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimiq.
-» 10 biji alfalfa = khasiat segelas susu
* Cuci usus
* Sangat mesra untuk usus dan perut
* Bantu singkirkan lemak dan kolestrol jahat
* Bertindak seperti span (serat yang serap kolestrol)
* Bantu cegah sakit jantung, strok dan darah tinggi

OMEGA GUARD
==============
-» Minyak ikan TERBAIK DIDUNIA
-» Minyak ikan paling tulen
-» Mengandungi rangkaian spektrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi ( EPA, DHA, ALA dll)
* Turunkan kadr kolestrol
* Halang pembekuan darah dalam badan
* Kawal obesiti
* Kurangkan risiko sakit jantung

HERB LAX
==========
-» Kombinasi sains perubatan tradisi + teknologi barat.
-» Mengandungi 9 herba semulajadi (alfalfa leaves, senna leaves, buckhorn bark, licorice root, fennel seeds, anise seeds, rhubar root, blue malva flower & culvers root
* Mencuci usus
* Melawaskan
* Bantu masalah sembelit
* Mengempiskan perut
* Mengurangkan atau memberi kepejalan kepada perut.

Gabungan mantop CINCH MIX SHAKE ( bina otot selepas kehilangan lemak) bersama:

a) LECITHIN ( bakar lemak) + ALFALFA ( buang toksin dan lemak)

b) OMEGA GUARD (bakar lemak) + HERB LAX (buang toksin dan lemak)

KESAN: Kedua- duanya bertindak sama fungsi. Anda mahu naik kapal terbang mahupun kereta? Set B adalah lebih cepat dari Set A. Pilihan di atas anda dan bergantung juga kepada bajet anda. :)


Mari kita lihat apa kata mereka yang pernah mengamalkan SLIMMING SET SHAKLEE dengan jayanya :)



 TESTIMONI 1

WOW!!! DULU badannya bersaiz XXL! Tapi KINI beliau mampu memakai pakaian bersaiz L!!! Nampak tak perubahan ketara setelah mengamalkan SLIMMING SET SHAKLEE? Beliau mengamalkan konsep 3B which are include:

* BAKAR - LECITHIN
(memecah lemak & menurukan kadar kolestrol)

* BUANG - HERBLAX
( membuang lemak, toksin keluar dari badan)

* BINA - CINCH SHAKE
(bina otot selelas kehilangan lemak. Elak dari kulit menggeleber)

Tiada yang lebih menggembirakan pabila bentuk badan yang diidamkan berjaya dikecapi dengan penggunaan SLIMMING SET SHAKLEE.

Kita hanya mencadangkan dan selebihnya terpulang kepada anda untuk ikut atau tidak. Setiap perlakuan yang konsisten pastinya menghasilkan sesuatu yang manis dan gembira diakhirnya.







TESTIMONI 2

Dah la dapat TURUNKAN BERAT BADAN, dapat pula BONUS KULIT LEBIH MOIST & CERAH dengan SLIMMING SET BAJET SHAKLEE.

Tak ke berbaloi- baloi u olz. Gabungan LECITHIN dan ALFALFA ni memang TERBAIK untuk SLIM dan juga KESIHATAN KULIT.


Jika anda berminat untuk mencuba SLIMMING SET SHAKLEE boleh lah hubungi:

************************
Cikpuan Qiqi
FB PAGE: MAMA QIQI SHOPPE
SID: 947852
SMS: 012 5990907
WHATSAPP: 019 4754166
EMAIL: cikqiqi@gmail.com
BLOG: http://mamaqiqishoppe.blogspot.com
************************

SHAKLEE. ALWAYS SAFE, HALAL, NATURAL & RECOMMENDED 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...