5.22.2014

SET MENGANDUNG SHAKLEE: MENYESAL CUBA!!!

Salam Khamis semua. Actually baru balik dari Klinik ni. P mik darah +++ scan sekali. Alhamdulillah. Dah nak masuk 11 minggu dah. Sekejap je masa berlalu. Alhamdulillah juga kali ni kurang muntah2 tapi pening yang amat. Check HB ok aje. Perubahan hormon nurse kate.

Ha...  Terkejut ke dengan tajuk tu? Hehehe, saja bikin suspen je. Tapi memang menyesal sebenarnya amik sebab buku pinkdah takda kaler pen merah bila consume SET MENGANDUNG SHAKLEE ni. Bukan Qiqi sorang je yang alami tau. Tak caya tanya la mommy2 preggy yang lain. Mesti rasa & alami pengalaman yang sama.

Oh... Sebelum terlupa, Minggu lepas Qiqi janji nak share ape yang Qiqi amalkan untuk preggy kali ni kan. Semestinya preggy ni Qiqi amalkan:

*********************
SET MOMMY PREGGY
 ********************




==========
  VITALEA
==========
* Tambah darah
* Tingkatkan tenaga
* Lengkapkan nutrisi dalam badan
 
============
B COMPLEX
============
* Kaya dengan asid folik ( baik untuk tumbesaran baby)
* Lengkapkan vitamin yang tak dapat dihasilkan oleh badan
* Elak murung/ stress
* Elak kejang, cramp
 
============
VITAMIN C
============
* Elak kulit kusam
* Upkan imunisasi badan
* Elak badan dari mudah jatuh sakit
 
=============
OSTEMATRIX
=============
* Baik utk kesihatan tulang
* Elak kejang, cramp
* Sesuai kepada mereka yang tak boleh minum susu
* Menguatkan tulang
* Kekalkan tekanan darah normal
* Elak morning sickness
 
=============
ADD ON » ESP
=============
* Membekal tenaga (Ibu yang tak selera makan )
* Beri rasa kenyang kepada ibu preggy
* Memperbaiki masalah kulit kusam
* Protein & asid amino sangat baik untuk tumbesaran baby
* Halang stretchmark
* Kulit baby lebih halus, lembut & gebu

Actually kali ni 1st time try ESP time preggy sebab masa preggy yg 1st tu memang tak boleh nak terima ESP. Huhuhuhu. Pembawakan budak gamaknye. Tapi kali ni kena amalkan sebab tengah preggy jatuh time bulan puasa kan. InsyaALLAH kalau boleh nak puasa penuh kali ni. 2 tahun lepas asyik ada je cutinye kan.


Kalau korang yang jenis HB LOW, KURANG BERTENAGA, KERAP LAPAR, mehla cuba. InsyaALLAH memang membantu set ni.Anak & mak sama gebu sama sihat.

Ingin dapatkannya ? Hubungi:
************************
FB PAGE: MAMA QIQI SHOPPE
SID: 947852
SMS: 012 5990907
WHATSAPP: 019 4754166
COD AREA: BALIK PULAU, BAYAN LEPAS, GEORGETOWN
POSTAGE: SELURUH MALAYSIA
************************


SHAKLEE. ALWAYS SAFE, HALAL, NATURAL & RECOMMENDED

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...