5.26.2014

ESP SARAPAN TERBAIK

Assalamualaikum dan salam pagi semua. Ramai ke yang ada didepan tv semalam menonton Piala Thomas? Qiqi pun salah sorang yang join sama tengok petang semalam sampai la tournament tu habis.

Kononnya semalam taknak la tengok sebab boleh luruh jantung kalau tengok bola or badminton ni. Tapi disebabkan kat FB pun semua pakat update, encek suami i pun bukak benda yang sama terpaksa lah bawa diri tengok juga. Hehhe. Tapi siap la siapa-siapa yang dekat. Memang kena babap2 la bila Malaysia tak lepas. Kikikikiki.

Walaupun Malaysia gagal membawa pulang Piala Thomas kali ni namun mereka telah usaha sehabis daya, semangat waja dan tidak mudah mengaku kalah. Semangat tu yang sangat2 penting kena ada tak kira dalam apa jua yang kita buat/ ceburi. Tahniah juga kepada Jepun kerana berjaya membawa pulang Piala Thomas untuk julung kali nya. Anda memang layak!

Seronok duduk cerita pasal Piala Thomas semalam, pagi ni korang dah breakfast ke belum? Ada orang:

A) Tak suka breakfast
B) Suka breakfast tapi tak sempat
C) Suka breakfast tapi makan berat
D) Suka breakfast tapi hanya dengan snek
E) Suka breakfast dan suka makanan yang mudah, berkhasiat dan kenyang

Korang pulak kategori yang mana 1? Jika korang kerapkali dikategori A-D dan ingin mencuba berada di kategori E korang boleh cuba amalkan Energizing Soy Protein or dengan nama glamornya ESP.

Apa specialnya ESP ni?

* Kaya dengan sumber protein - baik untuk permulaan hari
* Membekalkan tenaga sepanjang hari
* Rasa kenyang berpanjangan
* Membantu tingkatkan sistem imuniti
* Bantu cegah migrain/ tekanan
* Bekalkan asid amino yang tidak mampu dihasilkan oleh tubuh badab
* Awet muda
* Baik untuk hormon
* Sesuai untuk semua golongan

Special sangat kan. Bukan 1 je kebaikannya malah lebih dari itu. Ramai yang telah mencuba dan merasai kesannya. Ingin cuba bersama?

*****************************
FB PAGE: MAMA QIQI SHOPPE
SID: 947852
SMS: 012 5990907
WHATSAPP: 019 4754166
COD AREA: BALIK PULAU, BAYAN LEPAS, GEORGETOWN
POSTAGE: SELURUH MALAYSIA
*****************************

SHAKLEE. ALWAYS SAFE, HALAL, NATURAL & RECOMMENDED

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...