3.11.2014

OSTEMATRIX MEMBANTU MASALAH MIGRAIN

Salam pagi salam ceria. Alhamdulillah diberi nafas lagi pada hari ni. Moga2 harini lebih baik dari hari semalam.

Syukur ke hadrat Allah. Tanpa izinnya sesuatu tu takkan terjadi kan. Actually Semalam kepala sangat2 berdenyut. Macam nak kena migrain tu tapi alhamdulillah... Sebelum tidur telan OSTEMATRIX 2 biji, bangun pagi ni dah hilang dah sakit tu. Syukur sangat.

Antara salah satu sebab boleh kena migrain adalah kekurangan magnesium . Ostematrix ni selain dari kaya kalsium, ia juga mengandungi magnesium yang membantu penyerapan kalsium dgn lebih pantas.

Haih SHAKLEE. Lu bikin wa jatuh cinta pada semua produk lu ma..... Tak pernah lagi apa yang Qiqi try ni mengecewakan. Suka sesangat!!!!!

Untuk anda yang kerap mengalami masalah migain boleh mencuba gandingan OSTEMATRIX & B COMPLEX. Apa fungsi kedua2 ini ke atas masalah MIGRAIN?

<3 B COMPLEX
=============
* Menambah aliran darah ke otak
* Anti stress
* Riboflavin menmabah sinpanan tenaga dalam sel otak

<3 OSTEMATRIX
==============
* Transmisi impuls saraf ke otak
* Meningkatkan kandungan Mg ( kandungan Mg rendag penyebab migrain)
* Penenang saraf

Bagi anda yang kerap mengalami masalah MIGRAIN boleh dapatkan SET MIGRAIN ini dari kami.
Cepat2 hubungi:
*****************************
FB PAGE: MAMA QIQI SHOPPE
SID: 947852
SMS: 012 5990907
WHATSAPP: 019 4754166
COD AREA: BALIK PULAU, JELUTONG, GEORGETOWN
POSTAGE: SELURUH MALAYSIA
*****************************
SHAKLEE. ALWAYS SAFE, HALAL, NATURAL & RECOMMENDED

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...