2.15.2014

TESTIMONI LECITHIN

Salam pagi u olz.. Tetiba teringat kesah sembang ngn mak 2 ai lepas. Tengah duk sembang ngan mak pepagi ni tetiba mak tanya. 

==========================================================================
Mak: Berapa harga LECITHIN tu kak?

Me: RM ** je mak. Nape mak?

Mak: Oho. Tak la mahal mana, nanti akk order kn 1 ye.

Me: Boleh aje mak. Tak yah bayar le. Memang niat nak bagi mak makan.

Mak: Bukan ape, sebelum ni mak duk rasa dagu ni cam berlapis je. Skrg ni nampak cam dah kurang. Lagi 1, sebelum ni memang mak duk rasa asyik nak makan je, tapi lepas duk makan LECITHIN memang krg rasa nak makan tu.

Me: Alhamdulillah. Happy dengar. Akak sblum ni makan LECITHIN terasa nak makan je. But sebenarnya perut hantr signal naik air. Tapi if salah tafsir. Memang btambah tembam la kn. P mkn lak. Hehehe

Mak: Tula, mak ni kncg manis, kalau rasa lapar u xleh nk mkn buah, so mmg kna byk minum air masak. Jgn lupa orderkan utk Firdaus Gtr skali ye utk kulit die tu.

Me: Oho. VItamin C. Orite2. Bole aje.

==========================================================================

Tujuan bagi mak makan sebab itu mak pn ade bising2 risau beratnye naik lepas lama xjaga Qistina. Huhuhu. I pon bagi la kn LECITHIN nye. Ikut nak bagi OMEGA GUARD, tapi next ni insyaALLLAH. Elok utk lutut sme kan.

Dah try dekat habis sebotol n memang follow like i'm consult her, memang de prubahan. Kite ni makan lah ape2 supplement, ubat kurus, tp if sehari 2 try xbekesan n bising, patut nye jnis gni jgn try pape. At least 3 month diperlukan sesorang utk lihat keberkesanan sesuatu produk.Tanyalah doktor ke, nutritionist ke, depa akan jawab sebegitu sbb dpe yg analys kn. 

Once after 3 month mmg xberkesan, & u olz putus asa, cubalah lain produk. Tapi percayalah, if u olz konsisten, follow the rule, InsyaALLAH, kesannya, u olz akan rasa.

U olz ingin/ ada masalah:
  • BERAT BADAN BERLEBIHAN
  • KOLESTROL TINGGI
  • MAINTAIN BERAT BADAN
  • INGIN KUAT DAYA INGATAN
  • PERBAIKI OTOT
  • RAMBUT KUSAM 
  • MENJAGA HATI 
  • MENJAGA SENDI
Apa tunggu lagi, jom dapatkan LECITHIN SEGERA!!!! Lambat2 anda yg rugi. Tak gitu??? Hubungi:


**********************************************
FB PAGE: MAMA QIQI SHOPPE
SID: 947852
SMS: 012 5990907
WHATSAPP: 019 4754166
COD AREA: BALIK PULAU, BAYAN LEPAS, GEORGETOWN
POSTAGE: SELURUH MALAYSIA

**********************************************
SHAKLEE. ALWAYS SAFE, HALAL, NATURAL & RECOMMENDED


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...