2.07.2014

SEBAB JOIN SHAKLEE

Ada yg join SHAKLEE untuk kegunaan sendiri +++ dapat HARGA AHLI lg. UNTUNG2 beli banyak bulan tu dapat pulak BONUS!!! Tak ke BEST tu.

Ada jugak yg join SHAKLEE sebab nak tambah pendapatan. Malah ada juga memilih untuk menggantikan kerja office hour tu kepada kerja 24hours yg mn 24 hours ni anda BEBAS. BEBAS??

BEBAS dr:
*** Org atasan
*** Jam brape nk masuk office
*** Memilih kerja apa yg u olz nk lakukan
*** Melihat anak2 membesar didepan mata
*** Banyak lagi kebebsasan yg u olz akan lalui bile u olz fokus pd yg 1.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ramai tertanya2 Apa yang Shaklee boleh bantu kita masa ekonomi tak berapa baik? Cuba dalami nya. Memang BANYAK sangat membantu nya.
 

Walau anda dapat RM100 sebulan pun, ia bantu utk bayar reload.

Kalau dapat RM200, dapat bantu bayar duit sek anak tadika.

Kalau dapat RM500 dapat juga bantu tampung duit rumah sewa.

Kalau dapat RM1000, takde lah tersekat anak nak makan sedap sebulan sekali at least.

Kalau dapat RM2000 dapat juga cari rumah sewa yang selesa.

Kalau dapat RM10,000 dapat juga beli kereta idaman.

Kalau dapat RM20,000 boleh resign dan kerja shaklee dari rumah..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ramai yg dah berjaya achieve kesemua 7 cntoh ni. U all tak nak ke? If nak, jangan malu, jangan segan nak contact:

**************************
FB PAGE: MAMA QIQI SHOPPE
SID: 947852
SMS: 012 5990907
WHATSAPP: 019 4754166
EMAIL: cikqiqi@gmail.com
**************************

SHAKLEE. ALWAY SAFE, HALAL, NATURAL & RECOMMENDED

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...