2.16.2014

Rindu bertaut kembali

Tersentak daku dari lamunan. Wah gtu kan ayat first yg keluar. Hahahaha.. Sebenarnya rindu nak sharing2 life cam dolu2. Rindu ya amat sangat. Insyaallah akan lebih more consistent dalam menulis lepas ni. Huhu. Actually memang qiqi duk menaip ni dikala pagi buta tau. Bukan schedule punya entry ni. Memang fresh i told u.

Rindu sangat dekat2 geng2 blogger dulu. Rasa nya hubungan yg dulu2 sukar dicari. Tapi alhamdulillah ada juga yg berkesempatan bertemu di FB. Still ade juga perkembangan mereka2 ini. Yg lain hilang tanpa dikesan. Bukan depa hilang, tp i ni ha. Nak wt camne. Tugas hakiki dahulu mwnghalang daku untuk berstory mory.

Now dah jadi surirumah sepenuh masa @ WHAM (Working at home mom) insyaallah akan sentiasa kongsi cerita dengan u olz. Hurm. Nak mulakan dari mana ye. Last kite cite2 pasal ape ye? Sume da pakat lupa da kan..sekali2 i lupenye. Hehehe.. Pape pn rasanya msti ramai yg nak tau ape perkembangan family qiqi kan.
So far xde penambahan jumlah ahli keluarga lagi. Insyaallah bukan dalam masa terdekat ni sebabnya qiqi dlu operate kn. Memang take time more than the others mommy yg deliver normal. So far sikecik ni da umur 1 tahun 8 bln. Cepat sungguh masa berlalu. Rasa macam baru je die dilahirkan. Realy miss her waktu she's baby.

Sekarang ni tak fasih cakap lg mek Azra tu.. Tapi de dah butir2 pktaannye tu. Cam cicak dpanggilnye 'cak'. Allahuakbar dipanggil ' bakba'. Mak...mama papa pandai dah die... Heheh.. Tak sabar nk dengar die bercakap. Tapi dalam masa yg sme rindu wktu kecilnya. Aduhaiii. Pasti ade hikmah disebalik krjadian yg terjadi setahun yg lepas kn.

Yg lepas biarkanlah. Yg penting kehidupan yg mendatang ni. Moga2 kami sentiasa bahagia, happy dan kekal selamanya hingga ke syurga hendaknya. Ok la u olz. Tetiba pale pening pula. Nak sambung tidoq balik da.... Ops.. Sebelum terlupa.. Kot2 ade yg lupa mane rupa i olz...meh usha. Hehhe

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...