2.11.2014

KEBAIKAN NUTRIFERON

Anda mahupun simanja/ yg tersayang kerap:

  • Hadapi masalah tahap keimunan sering berkurang?
  • Kerap selsema, kerap demam dan kerap jatuh sakit melebihi seminggu?
  • Ibu menyusu yang mana anaknya masih kerap demam atau demam berpanjangan

Bila sistem imun kurang, macam2 penyakit boleh serang. Inigin tangani ia? Jom amalkkan NUTRIFERON.

=============================
Apakah KEBAIKAN NUTRIFERON?
=============================

* MENGUATKAN SISTEM IMUN DALAM 3 HARI - ia adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu untuk merangsang dan meningkatkan keseluruhan sistem imun badan dengan menghubungi pembunuh semulajadi dalam badan untuk tindakan: T-sel, B-sel, dan macrophage.

* MELAWAN KANSER & TUMOR - interferon semulajadi mengandungi polisakarida aktif yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk melawan tumor dan sel-sel kanser. Juga, ia boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi.


* MENGURANGKAN JANGKITAN PESAKIT HEPATITIS B & C - keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus boleh mengurangkan jangkitan dan mengurangkan sebarang ketidakselesaan, misalnya, kembung, mual, dan lain-lain muntah pesakit Hepatitis B dan C.

* MELINDUNGI TERHADAP INFLUENZA - ia mengimbangi reponses imun alahan alam sekitar dan pencemaran udara, berkesan melindungi kemudaratan oleh pelbagai virus, mikrob, yang termasuk demam, selsema, alahan, keradangan dan influenza.

* MERINGANKAN TEKANAN & KELESUAN - membantu mengatasi kelesuan yang disebabkan oleh kebimbangan, tekanan, keletihan, dan gaya hidup aktif.

* MELAMBATKAN PENUAAN - formula unik Nutriferon
merangsang pengeluaran macrophage dalam usaha untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman pesat. Oleh itu, sel-sel menjadi lebih sihat.

* MASALAH MENOPOUS - Membantu masalah yang timbul kerana menopaus seperti darah tinggi, kolestrol tinggi, peredaran darah dan pelbagai masalah lain.

* MEMBANTU MASALAH PMS - Terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala-gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit-sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur dan mood swing.

Nak dapatkan NUTRIFERON? contact:

****************************************
FB PAGE: MAMA QIQI SHOPPE
SID: 947852
SMS: 012 5990907
WHATSAPP: 019 4754166
COD AREA: BALIK PULAU, BAYAN LEPAS, GEORGETOWN
POSTAGE: SELURUH MALAYSIA
****************************************

SHAKLEE. ALWAYS SAFE, HALAL, NATURAL & RECOMMENDED

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...