9.03.2013

Kebaikan Vitamin E bersama CoQ10 kepada organ dalamanAssalamualaikum & salam pagi Selasa.

Jika semalam kita membincangkan tentang manfaat CoQ10 kepada jantung kita, hari ini saya akan menghuraikan kebaikan Vitamin E yg terkandung bersama CoQ10 kepada JANTUNG serta anggota2 yang lain.

Untuk kesihatan jantung, gabungan CoQ10 dan Vitamin E mengukuhkan keupayaan antioksida yg terdapat didalam Vitamin E kerana CoQ10 membantu mengitar & menjana semula Vitamin E untuk membantu memberikan antioksidan yg berterusan kepada sel tubuh badan.

Jika selalunya kita mendengar Vitamin E ini baik untuk kulitkerana ianya akan membuat diri anda anda awet muda, sebenanrnya, ia memang benar. Kandungan antioksida yg tinggi amat baik untuk kesihatan kulit dan dalam masa yg sama menghalang kulit dari membuat garisan2 dimuka & juga membantu menghilangkan parut. Menarik bukan. Bukan sahaja untuk kesihatan jantung, ianya membantu memperbaiki sel2 kulit kita ^_^

Selain itu juga Vitamin E amat baik untuk sistem reproduktif lelaki. Maka tidak hairanlah sekiranya jika anda mengamalkan COQHEALTH PLUS, bukan sahaja kesihatan jantung makin baik, malah menyuburkan dan memberi zuriat kepada anda!!!!

Jika ingin dapatkannya pada HARGA RUNTUH!!!
FB: MAMA QIQI SHOPPESMS/WHATSAPP/LINE/ WECHAT @ 019 4754166 EMAIL:cikqiqi@gmail.comCOD: TAIPING, KAMUNTING, CHANGKAT JERING,AIR KUNING

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...