6.20.2013

HARGA RUNTUH MEALSHAKE BULAN JUN!!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Maaf lah dah berminggu2 blog ni tak berhapdate. Sibuk mengemas rumah untuk berpindah kembali ke Perak. Persiapan kemas tu masih berbaki 20% gitu. Yang lain-lain IsyaALLAH semuanya dah dibungkus baik punya. Lagi pon barang Qiqi ni idak le terlalu banyak. Sebabnya, duk rumah company. So, kebanyakan barang telah pun mereka sediakan. Dalam kesibukan ni juga tak telepas untuk Qiqi keep ape yg menjengah masuk ke dalam group kami, iaitu JUALAN RUNTUH untuk MEALSHAKE!!!!

Ha.. Bagi u u olz yg blur2 apekah Jualan runtuh nya. Actually produk ni antara produk terlaris tiap bulan tau. So, memang rugi if u olz yg berkenan ngn produk ni tak grab awal2. Apekah produk itu.. JEng3..Ape yg pasti, produk ini amat2 mbantu bagi mereka yg:

  • KURANG BERAT BADAN
  • TERLALU KERING, KEDING, KECIK
  • MUDAH DITIUP ANGIN
  • TIADA SELERA MAKAN
  • TIDAK BOLEH MENELAN VITAMIN YG BERBENTUK PIL
  • INGIN KAN KULIT YG GLOWING2 N CANTIK
  • MASALAH SEMBELIT
  • INGIN MAINTAIN BERAT BADAN
Nak tau apekah produknye... Sudah semestinya MEALSHAKE!!!! APA ADA DENGAN MEALSHAKE???
** Mengandungi vitamin penting A, C, E, selenium, Zinc
** Kaya dgn protien (Membentuk dan memulih sel2 kulit)
** Tinggi kandungan serat utk kesihatan usus (Memudahkan penyerapan zat2 nutrien)
** Lengkap dengan vitamn B, zat besi (Membina sel darah merah yg sihat seterusnya menjadikan kulit glowing2 gitew)

** Rasanya?? Ala2 vanila gitew tau.. Memang sedap habis la kalo u olz try... 



Golongan mana pula yg sesuai ambil MEALSHAKE ni?
> Si manja berumur 1 tahun keatas
> Lelaki wanita Remaja
> Lelaki Wanita Dewasa
> Lelaki wanita Warga Emas
> Mommy preggy
> Mommy menyusu 

Pendek kate semua golongan la boleh lalink.... ^_^

Ni antara ESTIMONI pengguna MEALSHAKE.

>>> "Alhamdulillah, Anak makin berselera. Dari Pagi sampai malam nak tido baru berenti makan. Makan tak banyak tapi xberenti. Semput pun makin kurang. Kalau takbatuk sikit pun boleh melarat sampai sesak nafas. Lega rasa saya kak". <<<

Pstt!!! Ibu mana tak happy, selera makan anak makin bertambah n sakit semput pn dah kurang.. Syukur pdNYA la kn kerana tanpa IzinNYA tak mungkin jadi.


=======================================================================
BERMINAT NAK GRAB?? JOM LAJU2 DAPATKANNYA.. HARGA RUNTUH TAK HENGAT!!!!

BELI 1 >>> HARGA SPECIAL ++ FREE GIFT
BELI 2 >>> HARGA SPECIAL2 ++ FREE GIFT
BELI 3 >>> HARGA SANGAT2 SPECIAL ++ FREE GIFT
BELI 4 >>> HARGA LAGI SPECIAL++ FREE GIFT
BELI 5 >>> HARGA LAGI3 SPECIAL++ FREE GIFT
BELI 6????? >>>> HARGA GILE2 MURAH!!!!! DAPAT FREE 1 CAN LG TAU....++ FREE GIFT
======================================================================= JANGAN LEPASKAN PELUANG UTK GRAB U OLZ!!!!! LAJU2 TAIP "PROMO MEALSHAKE" DAN HANTAR MELALUI:
FB: MAMA QIQI SHOPPE
SMS/WHATSAPP/LINE/ WECHAT @ 019 4754166 ♥ ♥ ♥
EMAIL:cikqiqi@gmail.com
COD: LUMUT, AYER TAWAR, MANJUNG, TAIPING

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...