5.03.2013

SHAKLEE MAHAL!! TAK MAMPU NAK CONSUME!!!

As salam dan salam ceria u olz!!! Sihat x. i olz alhamdulillah...sihat aje.
Kalau ditengokkan tajuk tu, i olz kompom 80% dari mereka yg dah jadi independent distributor ni prnh memikirkan hal yg same cm i olz fikir dulu. Itu la pepatah melayu ada mengatakan ' tak kenal maka tak cinta'. Tak gitu?
Ha..cam tu jugak bagi mereka or u olz yg terlintas fikir produk Shaklee mahal. If u olz da kenal da dgn PRODUKnya, KHASIATnya, KEBERKESANANnya...Pasti u olz tak kan terfikirkan dah soal harga tu.
Ape buktinya? Dalam Shaklee ni.. Pelbagai alternatif disarankn utk u olz yg pny mslh or khas utk mereka yg mcari supplement utk:
- SET HAMIL
- SET BERPANTANG
- SET PENYUSUAN
- SET KESIHATAN WANITA
- SET KESIHATAN LELAKI
- SET KESIHATAN KANAK-KANAK
- SET KURUSKAN BADAN
- SET KECANTIKAN
- SET UTK SUAMI ISTERI
-SET KESUBURAN

Ha.... Banyak kan. Kami disini hanya memberi alternatif utk u olz keluar dari belenggu masalah u olz or b u olz yg ingin kekalkan kesihatan. Semua set yg i olz sertakan ni boleh mengikut bajet u olz tau. So, dimana keMAHALan SHAKLEE? huhu...xde kan yunk...

Bagi yg mampu pastinya mereka memilih utk mengambil set yg plg optimum. Dan bg mereka yg krg ikit bajetnye leh aje ambil set yg dicadangkan plg minima.KEBERKESANANNYA?? Pasti la both mendapat kesan yg sama. Cuma mungkin pada masa yg berbeza. Fair la kn dear. Tapi yg pastinya pasti berbaloi utk wang yg u olz da laburkan.

Entry yg berikunya nanti akan i olz sharekan kebaikan setiap supplement yg ada pd SHAKLEE ni. Moga dapat menambah ilmu u olz mengenai supplement yg ada ni. Tak rugi jika kita kpngsi ilmu yg kita ada kan.
Utk u olz yg berminat utk mendapatkan set2 yg i olz listkan tu boleh directly SMS/WHATSAPP @ 019 4754166
Nk tanya pon boleh...tiada masalah

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...