5.15.2013

DIAMBANG PERPINDAHAN

Salam pagi salam ceria u olz!!!

Rasanya lama dah tak berkongsi cerita pasal life sendiri. Sibuk memnajang dengan biz la..dengan kerja la kn. Actually now Qiqi diambang perpindahan kembali ke PErak. Setelah hampir 2 tahun stay kat Selangor ni, kami suami isteri nekad untuk berpindah kembali ke Perak.

Alasannya?? Alasannya adalah kerana suami dah tak larat nak ulang alik sejam lebih ke tempat kerja . Memang jauh tempat kerja nya dari rumah yg kami tinggal sekarang ni. Dengan jauh, dengan bahaya die naik motornya. Cukuplah 2 tahun pengalaman kerja jauh2 ni,

Kesihatan pn makin susut bile hari2 hadap habuk memanjang. Nak nek kete??? Memang tak kan la. Naik kete mau dekat 2-3 jam awl da kena gerak. Sah2 jem if lambat geraknya. Kosnye lagi.. Oh tidak!!!

Thats y for him dis month is his last day at here. QIqi?? Bulan depan InsyaALLAH.. Sebabnya ada hal yg perlu disettle kn dulu. Moga2 perpindahan kami ini more better then now.. Orang merantau boleh macam2.. Kami merantau?? Makin kering ade le... Tak pe le...Moga2 rezeki lebih baik di Perak. Anak pon dah dekat..xle rindu2an...huhuhu.. Mak abah pon dah tak jauh..Yeayyyyyyyyyyy

Bagi yg teringin nk tengok muka puteri kami yg sowang ni..Meh3..


tomei x muka taye...hehehe

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...