6.28.2011

meMbiLAng wakTu


Salam u allz...lame betoi Qiqi tak hupdate blog ye. Huhu..Almaklum le, sejak duk kat tempat baru ni memang terhad sebab kerja nya makin hari makin bertambah. Nak tak nak kena siapkan jugak. Kan3..Nama pun tanggungjawab.

Wah..berbalik dengan tajuk post ni, memang de something sikit Qiqi nak share. Actually, dalam sibuk-sibuk kerja ni Qiqi duk sibuk gak siapkan barang untuk majlis perkahwinan Cik Qiqi yang berlangsung pada 16 Julai 2011 bersamaan 15 Syaaban 1432H.

Sepatutnya tarikhnye lambat lagi tapi disebabkan nenek Qiqi da malas nak jaga Qiqi..eheheh..gurau je...Sebenarnya nenek Qiqi nak g puasa kat rumah anak-anaknya yang lain, n die tak harap Qiqi duk sorang. Thats y die mintak dipercepatkan majlis. Lagi berape hari je dah ni. Risau pun ade.

Sepanjang minggu ni Qiqi duk siapkan doorgift untuk tetamu yang mai. Qiqi buat sendiri je sebab itu yang Qiqi reti.Hehehhe..bole ek gitu..keh333333.... Tapi, kot2 le ade sape nak tempah untuk doorgift majlis2 tu, boleh la roger2 Qiqi ye kat SINI



Ops..berbalik pade cite kat atas tu sebenarnya depa nak buat nikah gantung. Tapi bile dah dipanggil jemputan2 nye, da macam wat walimatul urus da ha. n doorgift yang Qiqi kena sediakan ni pon makin2 la bertambah.Buat sikit kang, tak cukup lak untuk tetamu. Takleh3....Sian depa. Kena gak bekerja keras untuk siapkan sumenye. Tema lak Qiqi amik kaler silver.Huhu....sesuai ke ek ngan kulit Qiqi? Hopefully sesuai le kan.

Oh. Sebelum terlupa, Qiqi nak jemput le rakan blogger yang sudi mai ke majlis QIqi ni. Ni detailsnye ye.

Tarikh : 16 Julai 2011 (15 Syaaban 1432H)
Masa : 11am-4pm
Tempat: No 33 Tama Indah Ria, 32400 Ayer Tawar, Perak


Hope de yang sudi mai na ^_^

12 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jauh tu kat perak...moga qiqi sht2 saja dan dpt buta persiapan dgn lancar.

selamat menjalani dan melayari kehidupan berumah tangga ye qiqi cumil.sayang qiqi.amat2rindu tau!

wadud@duad said...

lorh patot lor..
busy rupenyer.. :)

CiK QiQi said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)


ala...sis xleh mai ke...kalo sis mai..leh bknal..knalan.ehehhe

tq sis sbb mdoakn qiqi...hope sis pon happy2 sntiase tau....qiqi lg rndu kt sis....sis byk bg kate2 smgt....tq so much 4 ur sopport sis^_^

CiK QiQi said...

@wadud@duad

Tau xpe wadud..sbb ni le qiqi jrg online da

el said...

cik qiqi nak kawen eh
tahniahhhhhhhhhhhh
wahhh sure dup dap dup dap dag did dut hahahahaha
ooo org perak yo...k.el pun org perak..org kole kangsor..tau dak..hehehe
x leh nak gi ritu sbb ssh ari sabtu k.el koje..full daylak tu..huhuh btw..smoga semua berjalan ngan lancar..yiharrr

CiK QiQi said...

@el

aah sis..16 julai ni...takut2 pon ade ni..cm tau2 je sis ni pe yg qiqi rse skang..ehehehe.....

aah...teman ni prg perak....ehehee...idak le jauh mn ye kite ni..tp sis xdpt gk nak mai..huaaaaaa..

papepon tq sbb mdoakn..hehehe...^_^

Ellen said...

wah..adik akak yang cute ni nak kawin...tidakkkk..cam tak caya jer..bukan ker adik ni masih kecil..miahahaa...

Apapun akak doakan yang terbaik untuk adik dan walaupun akak tak ada masa majlis tu, anggap jer akak ada bersama ngan adik...terharunya...!!!ekk..terharu apa plak kak ellen ni kan..hehee

CiK QiQi said...

@Ellen

hahaha..cye le sis...qiqi da nk kwin.ehehe...qiqi ni nmpk sgt cm kck sgt ke sis..ehehhee....

tq sis 4 da wish...sdey la sis xde=(

Amy Syaquena said...

Alamak terlepas sudah anyway tahniah QIQI...

p/s: amy singgah sini dari blog sinar raudah , slam kenal dan follow blog kamu , jemput ke sinar raudah ye. happy blogging..

pN.rOs said...

selamat menjadi a good wife dear......
kena banyak study tuu becoz wife ni jawatan yang agak berat beb

CiK QiQi said...

@Amy Syaquena

Tq Amy..jap g qiqi melawat na..huhu

CiK QiQi said...

@pN.rOs

Tau xpe pn ros..byk dgaan..byk cbrnnye...haish..hope qiqi mampu hadapi semua ni..

pn ros xde nk bg tips ke.ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...