3.08.2011

CokLat Oh CoKLat

Oh CokLat ku sayang..Akhirnya, aku berjaya menakluki mu...Muahahaha..Walaupun tidak lah secantik mana, namun aku puas kerana berjaya menyiapkannya dengan tanganku sendiri. Walaupun daku rasa macam biasa namun adikku yang sering ku panggil "Si pendek" kata, "sedap coklat yang K.Qila buat". Wah...terasa terharu dan dihargai gitu. Hhehehehe....

Untuk sekali beli, dapat buat 3 kali coklat dan boleh dapat dalam 84 ketul coklat berbentuk love. MAkin menjadi-jadi buatnya pabila 2 kali buat coklat ni untuk family bakal mentua, Hahahha...perasan jap. Dan jugak untuk Encek Nibam kita yang balik Kuala Lumpur pagi tadi.Nyum3...Hope dia makan kat sana nanti.HEhehe

Tak dilupa juga untuk family ku sendiri, boleh kata tak cukup tangan juga la depa mamam coklat tu. Qiqi sebenarnya suka coklat, tapi bile dah buat sendriri, tak teringin pn nak makan, simpan aje..Ape ke pe'el nya gitu.Hahahha...Sapa2 nak rasa meh le. Ngeh33333333......

First day try buat coklat, hanya ada coklat sahaja..
Second day buat, letak almond tapi lupa nak panggang dulu..Hahaha..Liat jadiknye...
Third day buat ....................usha2 le gmbar tu..hehehe


First day punya coklat...Second day lupa nak take pic..Miaahahha

SepaRuh jiwaKu pergi...


SepeNuhnya jiwa ku pergi ikut Encek Nibam balik KL..hehehe

p/s: Amacam, OK tak u allz..Hehehe/..dak baru belajar..ngeh3333333333333

15 comments:

as ♥ Leenda said...

nk coklat sikit..
lps ni boleh la bisnes coklat pulak qiqi..hehhehe...

Ellen said...

Nak alamat ker...hehehee...mana tau nak hantar kat akak..miahahaa...good try dik...

CiK QiQi said...

@as ♥ Leenda

Hehehe...kalo terer leh la sis...ni xbrani lg..byk kna blaja ni..hehehe

CiK QiQi said...

@Ellen

Aiyak..sis nk rse ke..hehe..kang xsdp kang cmne..malu i tau.ehehehe

najihah sahami said...

qiqi..jelesnya..nk pandai jugak...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahhh bg sis coklat sikit dear

CiK QiQi said...

@najihah sahami

sng je dear..xssh mn pon..

CiK QiQi said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

bole2...xde halnye..ehehhee.

AngahSayang2314 said...

angah tak jeles pun tapi cuma nak bg alamat jer leh la pos kan tue gugurl dia memang suka choc angah nie choc tak gemar...hehehhe leh la bg resepi...

CiK QiQi said...

@AngahSayang2314

aaaaaaaaaa..menci3333333333333....sjenyakat qiqi tau..dr smlm lg...nk kena angah ni..mntang2 tok xde...bsuka ria angah buli qiqi ye.hehehe

eRza farEeha said...

wahh..qiqi sayam..t wt kn utk erza ye..ehee

S..U..D..@..I..S said...

nak rase coklat ble?

nuradha said...

ooo cik qiqi...nape x nak bawak utk kak long...amboi...simpan utk En Nibam jer ye...xpe xpe...nnti kak long tuntut b4 cik qiqi pindah...

wadud@duad said...

jangan makan banyak nanti sakit perot..:D hhehehe

nuriz said...

meh sikit coklat huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...