2.24.2011

My LuVLy babY

Kini aku gembira
Yang ku tunggu dah tiba
Babyku lahir sudah
Hai babyku yang pertama

Sungguh cantik rupanya
Bentuk wajah persis Mama mu
Betapa bahagia
Hai dengan kehadirannya

Buah hati wahai permata
Bersamaku selalu
Babyku yang pertama

Riang tiada terkira
Hapus segala duka
Bila ku memandangnya
Hai Babyku yang pertama

Haish.....gumbira ati ini bila dah terlahirnya baby yang pertama ni. Tak tersangka apa yang di idam ngan Encek Nibam kita, berhasil sudah. Tak terkira riang dihati kala melihat ianya lahir dan berada didepan mata. Tak tersanggup rasanya nak menjentiknya, apetah lagi memukulnya. Tak mungkin mamamu akan mencalari badan mu sayang. Jangan kau bimbang sayang.

Mama takkan tipu, tipu kau lagi sayang
Mama takkan tipu, tipu memarahimu sayang
Mama takkan tipu, tipu menjagamu sayang
Mama juga takkan tipu, tipu mencalari mu sayang

Harapnya dengan kehadiran dirimu sayang dapat memberi perasaan yang lebih gumbira dikala bersama dengan Papamu sayang. Mama janji.OH..............................................











OH My Darling I loVe u..Hahaha





































Cakk...SeLamaT datAng My babY...


Comei taK babY ni..hehehe..Cam Mamanye kan.keh3


JaP..naK tunJuk montotnye..


p/s: Ehem2 TOk..terkezut x ngan superise ni.Hehehee..SelamAt sampai sudah.....
Sok da x 22 da...Tapi rse cam Umo 18 jek lagik..hahahhaa




16 comments:

apezs shah said...

salam

hahaha QQ mengong je..
ingatkan BB betol tadi..
kete upenya.. adehs la..

*lama QQ xdtg blog kita..
tapi nak cakap header QQ dah baru cantik lak tu..

Lagenda said...

apsal baby barumu ini hitam qiqi?? hahaha..babay mak comei kalaer putih melepak kulit dia...*gurau OK..*

Niway, tahniah..mesti qiqi hepi gil kan. Tido mlm pun rasa mcm tak berapa nak lena je tinggal dia kat garaj..

Hiks..meh la berjalan2 ke pahang ni bwk babay baru tu.

P/s: mak nak tumpang naik buleh??

CiK QiQi said...

@apezs shah

Hahaha...apezs tkena yek..keh3..mane mgkin bby btoi kua..hehee....xkwin g..hehehe

p/s: btoi3..mmg lame apezs xdtg..dlu tiap kali qiqi update kompom apezs yg komen dlu.ehehhee..cntik ke header tu apezs..hehe

CiK QiQi said...

@Lagenda

Oh mak ku..baby ku itam sbb nnt kalo die kena pns xde le org tuduh kate ha, tula main panas2 kn da itam..ni bek bg dia itam siap2 org tak kate kt die..hahahahaa


Lena tido mak tp xtau sakit bdn tiap kali bgn tido..myb qiqi ngigau racing guna kete tu kot mlm2..hehehe

p/s: bole3...tade halnye tp mak duk kt bonet bole??hahhaa

AngahSayang2314 said...

wahh akhirnya bergaya mewah la adikku ini...hehehe tapi kan still kecewa la adikku..x nak pelawa akakmu naik kereta yer... sampai hatiii..sob..sob..sob..apa pun jg baikye... kita sama la... angah gagak hitam adikku apa namanya lak.. hehehe....

nota goyang: pinjam leh???

- mrs koroe - said...

macam mana lah agaknya keadaan baby ni masa dlm perut cik qiqi .

hahah

Ellen said...

wah dik..diam2 ja dah ada baby ya...tahniah...akak pun suka baby putih sebab akak nya baby putih gak..cam mak punya color...tapi akak jer besar...baby akak kecik..tapi cute ..miahahhaaa...

nanti akak nak ke sana..leh tumpang ker...hehe

CiK QiQi said...

@AngahSayang2314

Ish angah ni...sape kate tak ajak...hehehe..2 qiqi siap ajk mak lagi nek...tp duk kt bonet je..nk x..hahahhaa

2 duk pk nk bg name pe ni....debab tembam ok kot..hahhaa

p/s: bole2....tade halnye....

CiK QiQi said...

@- mrs koroe -

Kah333333333.....die mase dlm pwut kecik je...tp da kluar..die membesar xhengat mamanye..bsr lg die skag dr mamanye..ngeh333333333

CiK QiQi said...

@Ellen

Qiqi ritu pon ingt nk mik pth tp time tu pk nnt kt banting nk kena bwk lalu jln tnh merah..kompom nmpk sgt debunye..tp ble da pkai itam ni..nmpk gk dbunye..haish...ssrbe slh tmn.ehehhe..

hehehe.ne de sis bsr..comei lg ade...kn444444

aibaks said...

keh3.. akhirnyer datang jua die ek? wa.. hitam gituh.. nice choice mek!

~ PIJA ~ said...

qiqi...nak tmpang masuk dlm BABY tu bleh..? hihii

S..U..D..@..I..S said...

hitam itu menawan
hey2 jalan2 makn angin

Mijie said...

Wah baby baru cikqiqi..comey2..nnti boleh dtg keytee kan ngan baby tue..hihi

CiK QiQi said...

@S..U..D..@..I..S

Jom3.kite p jnjlan..hehehe

CiK QiQi said...

@Mijie

comei ke mijie..ehehehe..wsau tonggek je kete ni..nsib x.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...