12.14.2010

KerJA oh KerJA


Salam ceria U allz semua...Sihat ke....Maaf le Qiqi tak dapat nak balas kunjungan u allz 3 ari lepas sebabnye Qiqi busy siapkan formula baru untuk jus terbaru Qiqi. Pening yang teramat la nak hadap jus2 tu. Sorang kate lain, sorang suruh wat lain. Sabor je le ngan kerenah2 orang di atas kite ni. Tak pe le, abaikan semua tu sebabnyeeeeeeeee......Qiqi da siap dah...Yeha......................Boleh la sekarang ni Qiqi nak concentrate fikirkan interview minggu depan..Miahahaha...ops, ketwa cam mak teman la plak..keh3....

Sebenornye semalam 1 hari Qiqi melilau satu rumah cari Qiqi nye fail sijil2 semua tu..aduhai...sabor jele..Time kita nak guna la time tu die hilang..geram3....Alhamdulillah lepas Qiqi makan n cari balik slow2, jumpa juga akhirnya. Rupanya adik Qiqi yang simpan waktu die kemas barang dan dia boleh lupa pulak kat mana die letak. Hahaha...Tekanan sungguh semalam tapi Alhamdulillah leh handle. Huhu.

Dalam duk usha apa yang patut dibawak, Qiqi terpikir la kan. Kan Qiqi ade Diploma kan. Perlu ke Qiqi sertakan sekali or letak SPM n ape2 yang die nak tu je.Untuk yang tak tau, Qiqi apply jawatn yang under SPM nye taraf. QIqi risau Kalau Qiqi tak bawak Dip tu tak dikira Qiqi bagitahu maklumat palsu ke...Help me my frens...Qiqi da konpius ni..tapi risau pulak kalau Qiqi letak Dip nanti deme tak nak amik Qiqi. Pening sudah diriku ini...

Sape yang pernah dan ada pengalaman ni, tolong Qiqi ye. Qiqi tak tau da nak tanya sape. Qiqi tak nak mengahrapkan sangat jawatan ni, takut kalau tak dapat nanti Qiqi kecewa. Tapi dalam masa yang sama Qiqi akan cuba buat yang terbaik untuk diri Qiqi, family. Hope de la peluang untuk Qiqi, AMIN.

P/s: Dah Join ke Contest Terjah n geledah mak tu...Kalo belom, moh la join same..hehehhe

P/s2: Tok, Angahsayang...Alamatnye lambat lagi la kite nak jumpe ni..HUaaaaaaaaaa


26 comments:

AngahSayang2314 said...

qiqiiiiiiii patut la lama menghilanggg ingat kan kemana la tadi???

angah pernah jadi macam qiqi spm hilang lepas tue terlepas la... sayang kan??

bab jumpa tue ye la bila la agak2 kan???

aibaks said...

saba mek.. saba... keje tu.. blog takpe.. hehe

ayaa alyy said...

selamat bekerjaaa :)

CiK QiQi said...

@AngahSayang2314


Tula angah...kna tggu le nmpknye.huhu

CiK QiQi said...

@aibaks

Haaha...Btoi4 tok..de mase leh la nnt.heheh

pN.rOs said...

tak sure la yang....
tapi kalau kita mintak jawatan taraf spam kan sooo takper je tak letak dalam fail skali dip tu
tapi kalau dorang tanya baru tunjuk. jangan tipu plak....
tapi kalu tak letak dalam fail tak dikira menipu la yang...

aibaks said...

keh3... qiqi qiqi.. tok doakan qqiq cepat jadi bos k!

CiK QiQi said...

@ayaa alyy

Tq aya...hehehe.

CiK QiQi said...

@pN.rOs

Tu yang wisau tu pn ros..nak bawak ke idak.hua....wsau sudah dri ni..kalo kite tengok kat die nye soalan lazim SPA tu..kalo kite de dp nk mohon yg jwtn SPM ok..tp xtau la yg dip tu nk kenaserta kn ke dak..hua....kalo bwk n ltk ktne pn ros.huhu

CiK QiQi said...

@aibaks

Hahaha..tok perli qiqi la u..kn3

aibaks said...

tak la mek.. tok doa la.. mane tahu.. de rezki kan? amin...

fArAh!! said...

farah dh leps interview kat SPA ari 2..tapi farah apply bukn taraf SPM punye..so sijil poly pun farah bwk la..qiqi bwk jew semue sijil senang..x yah pening2..sebab kan sana dye meti g tahu apa yang dia nak..apa yang dixnak dye kasi balik..

CiK QiQi said...

@aibaks

Amin..kalo qiqi koje trus ngn kje skang ni..hope staun 2, dapat la nek jadi exec..hehe

CiK QiQi said...

@fArAh!!

2 la pasl..agak pening gk bile pk psl sijil neh.huhu..lagi 1 yg sijil hari belia negara 2 nak tnjuk gak ke ek..huhu

FyZa said...

pergh dah mcm doc dah cik qiqi kita nie..hehe

Myaby said...

folow kamu :)

fArAh!! said...

kasi jew semua sijil..dye nak tengok jugk kita aktif kew x..

CiK QiQi said...

@FyZa

Hehehe/..qiqi jadi doc jus je fyza..hehehe..doc ubat2 org xmampu teman.hehehe

CiK QiQi said...

@Myaby

Tq myaby..hehe

CiK QiQi said...

@fArAh!!

Sijil memang nk letk..huhukonpius tang dip tu je ha.hehe

aibaks said...

kate dapat intebiu kerajaan ritu? cane? ok tak?

CiK QiQi said...

@aibaks

tok...interbiu tu 21 ni...tu yg duk wsau tu..dip qiqi tu nak kena ltk skali ke x sbabnye qiqi apply jwtn spm je..huhu..tok tolong bg pndapat sikit..uhu

wadud@duad said...

formula ape tuh qiqi?
xgtau pown? haaaa... :D

Gayahspears said...

selamat maju jaya Qiqi~

Cik Tom said...

tahniah qiqi...mmg hebat reka formula jus sendiri...

JoM Intai2 KC said...

salam cik qiqi...macam selalu jer tengok tempat ni,,,,hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...