12.10.2010

ConTEst TErJAh dan GELedAh di TAhUn MaaL hiJraH

Assalamualaikum semua…Sehat ke idak ni,,..hehehhe…Qiqi ni asal buka entry kompom ayat ni je ek…Kah3..memang kewajipan la kan Qiqi bertanya khabar.heehhehe… Okes3 namo merepek panjang, harini Qiqi nak ajak sape2 yang lom pernah or ade skali dua p kat blog sorang ni. Sape??tggu sat na……….jap jaaaa…Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………………………………..


Omak den ruponyo..hehehhe…Lagenda Mahsuri gitu die nye link and trade mark. Hehehe…Nama sebenor Mahsuri…Lupo namo panjang..hehehe..jangan mara na mak. Qiqi mula2 kenal mak ni waktu Qiqi duk berblogwalking le..Tak kan la jatuh dari langit kan??Hahahahha….First time sampai kat blog mak, blog mak waktu tu still kaler purple n berbunga2 gitu. Yang penting, xpenah tinggal binatang kesayangan nya, Rama-rama. Tak caye??tengok la kat header mak skang, de rerame lagi.

Kalo tengok dari segi layout segala bagai, memang tesrlah kefemenin mak kite ni. Hehehheeh..Btoi ka ayat tu..btoi gak la kn. Hehehe. Tapi yang lagi terror bab2 layout ni deme yg otai2 reti la…Qiqi memang tak reti tapi kalau Tanya pendapat peribadi, ni bukan nak rasuah or bodek mak tau..kah3333333…TApi memang Qiqi suka p kt blog mak, Sebabnya?



Tang SEO, QIqi lom pakar lagi…better mak rujuk deme yg arip lagi pakar tapi bagi Qiqi la, memang kebanyakan entry mak sume bek..KAlo Qiqi nak tulih seikhlas mak pon memang xreti la mak…

BAb2 entry mak yang Qiqi suko, mak nak tau yang ne????hehehee..Ni la entry yg Qiqi bekenan sampai la ni..Ni ha..Op..lupa lak Qiqi nak gtau..Qiqi lebei suka mak wt cm skang tau entry2 nye…biopon pjg bjela…tp besh..sbbnye ayt2 mak besh.hehehe..srius…ikhlas dr ati qiqi ni mak.hehehe..bukan sume yg taip pjg ni menarik citenye tp mak nye besh 2k dbace.




Bab yg mak bagi Rerame dulu, Count number tu..memang elok mak truskn..jgn le slalu..bangkrap nnt..hehehe..bnde2 ni kadang lagi wt kite rapat..wpon masing2 sume jauh.hehhe..

Pjg tak anakmu bebel ni mak..HEhehe..bukan slalu kan…ops..lupa..Mak kate kalo menang Qiqi nak ape kan..Qiqi nak teddy bear leh tak Mak…ikut budget mak le..tak pon Garnier Light Eye roll..almaklum i nye bawah mate ni sembam la mak...Miahahahaaaaaaaaa….ops..tgelak cam mak lak..hahaha..okes..kang lupa lak qiqi. Qiqi nak tag dak2 EFG ni..hehehe..sapo EFG tu?

TAdaaa.........

Erza

Fyza

GayahSpears

Bagi yang ditag..kalau naK maklumat lanJut..sila ke blog mak den ni ha...klik kat SINI..Jangan lamBat2 tau..tarikh tutup 21 Disember kol 11.59mlm…

Okes mak..den da siapkn da..trime tak..hehehe


p/s: den xkretip tapi den cubo yo.hehehe...hehehe..moh le jin...adiah lumayan tu ha

18 comments:

AngahSayang2314 said...

eh tukar lagi ke???? nak joint la isnin nieee hehehe

Lagenda said...

Miahaha..tuan guru besar dtg menyemak kerja sekolah anak muridnya!

Mak dah check, done everthing.

Thanks ye qiqi sbb join contest ni.

Nanti kita tunggu sape yg akan menang yek..

wadud@duad said...

gud luvk eh qiqi..:D
eja luck dah salah,, hahaha

Cikbelog said...

gud luck cikqiqi..cikbelog penah join sekali je kontes blogger..hehe

Cik Tom said...

cik tom pun dah tgk dr blog mak..hehe..good luck ye ;)

aibaks said...

keh3... terjah mak terjah! aibaks sokong mak terjah qiqi ni! hehe

baincardin said...

Demam HDR dah kembali! jom rilex layan....^_^

CiK QiQi said...

@AngahSayang2314

Joint le akak ku....qiqi xtag angah sbb angah rajin p blog mak..so, kompom angah tau pasal ni kan..hehehe

CiK QiQi said...

@Lagenda

Orait my mummy..I wait for it...hehehehe

CiK QiQi said...

@wadud@duad

Wadud Joint la same..miahahahaha

CiK QiQi said...

@Cikbelog

Cik belog namo try ke..hehehhee

CiK QiQi said...

@Cik Tom

Cik tom namo try ke..hehehhe

CiK QiQi said...

@aibaks

Hahaha...tok namo joint ka...huhu

CiK QiQi said...

@baincardin

Ape tu HDR?hehhee..jom lyn

aibaks said...

mek.. bukan atok tak mau join.. kene cari idea bernas dulu ni.. hehe..

nota kaki: meh collect award dari atok dulu nak?

nur said...

wah.. ada can leh menang ni..
ALL IN ONE
join juge

CiK QiQi said...

@aibaks

Hehehe...tok wat nnt musti lagi dasat kan.hehehehe...

jap g qiqi amek tau.hehehe...tok jgn wsau.hehehe

CiK QiQi said...

@nur

Musti nur de hrpn nye.qiqi ni hntam kromo aje.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...