11.01.2010

TerGuriS haTi vS BloGGer.........

OHOoooooooooooooooooooooooooooooohoiiiiiiiiiiiiiiiiii......

Salamu allz2 tersayang..Sehat idak riNi ni Ha...Qiqi ni usaH diTanya,MemaNg komPOm2 siHAt waLafiaT..huhu....AriNI arI perTAma Qiqi Bekerja as PekeRja teTAp unDer Sime DarBy. Hopefully, 2 buLan pertAma ini akaN leBih meMudaHkan Qiqi dari KeserabuTAn koje2 yaNg pelik.Hehehe.bole ke gitu? Hehehhee...Actually tiMe Qiqi menAip ni, Qiqi beLum LAgi meLApoRkan Diri Kat yanG berKenAan. SebaBnye beLum tenTu lagi BeliAu saMPAi..HAhaha.jap G paS Qiqi menAip ni, Qiqi JumPA diEjap..hohoohh

SemAlam wakTu Qiqi duK berjAlan2 amIk udaRA seGAr kaT hiGhwaY bLog ni, n dKAla Qiqi duK memBAlas kunjuNGAn u Allz2 suMe ni, Qiqi terPAndanG satu kaTE2 yanG amAt Wat Qiqi terasa. SANgaT2 terAsa TAu u allz..PErtanYAan ni iAlah daRi Apenk. De Ke pAtut Apenk ni leh tanYE

Kah33333333333333333333333333333333333333333333333......TerHAru gilEs Qiqi ni de ORAng tanya Qiqi ni cuTe sanGAt ke...HAhahaha......SuKe3 sanGAt..lalalalallaa....

Aha...kalo APenk nAk TAu, try tanYe kaT Tok Aibaks ka....kAt Uncle Sayang ka...KAt Mijie coMei ka...TAk pon KAt Abg Feroz ku.hahahhaa.......TengOK depA jawaB apa...KAng Qiqi jawaB satgi, de yang TerMUntah2 3 HAri 3 MAlam..LAlalalalallalaa....

Untuk Bukti Qiqi cuTE ke x..cuBe jeling2 kat gambAr ni..COmei daK?????hehehhee

Ahak...BErGAya dePAn ruMAh baRu yg xbrApe nak SIap lagi..hahahha


ni KAt umAh sewa lagi..Ops..siLe abaIkan harTA2 di beLAkang..keh3333333



So, AmacaM..Comei x...HAhaha...tade saPe2 nak Wat ContesT saPE paLing comEI ke..leh Qiqi jOIn kalo betUL2 coMEi..LAlalalallalala


p/s: JanGAn maRAh na Apenk..Qiqi guRaU2 ja..hehehhe

43 comments:

aibaks said...

keh3.. apenk... kau nak tahu ke pasal si qiqi ni? da klu aku panggil die die mek.. paham2 je la.. kui3..

nota kaki: qiqi.. tok qurau je no.. hehe

kakchik@ella said...

Comel la qiqi. Ada ke yg ckp qiqi tak comel? Akak tgk comel+manis. hehe ..

Lagenda said...

Ya..ya..ya..sape yg berani kata anak mak x cute kan?? sampai ati depa..huk3x.

Nnti mak pi babap depa ya. Beeeeesa ni hamboi!

Eh..mak plak terlebih emo!

CiK QiQi said...

@aibaks

Kah3...tok nakkate mek comel kan..haahhaha

p/s: mmg phm pon ngn tok ni..hahaha

CiK QiQi said...

@kakchik@ella

Hehehe..malu2 qiqi tau akak kate gitu...keh333333333333

CiK QiQi said...

@Lagenda

Cepat mak...g babab apenk..dietne Qiqi comei ke x....hehehehe

p/s:Keh3....name pon mak..msti emo nye..hehehhee

krole said...

wuahhh qiqi memang cumil~heheheeh plus manis plus anggun plus dan segala-galanya~hehehehe~

AngahSayang2314 said...

amboiii muluttt tak ada insurance ye... nie org.... ada ke patut dia kata cik qiqi nie tak cute???
ermmm nak kena cincang jari dia menaip ye... eceh..ceh..cehhh.. lebih lak angah nie kan??

semua manusia cute belaka apa termasuk qiqi nie..

Encik MamaT said...

memang cute... :D

Ellen said...

Walaweh..memang cute..cam akak juga...sila muntah!!tapi memang adik cute...siyes...

mai bagi gula2 ngan akak...hehehe

bun_nee said...

ziarah sini..sabao je lah

CiK QiQi said...

@krole

Aha...malu teman ni tau jrole.hahahah

CiK QiQi said...

@AngahSayang2314

Keh3..jgn la cincang jari die..nnt die nak taip cmno..keh33333333333

CiK QiQi said...

@Encik MamaT

HEhehe...tq encik mamat macho.hehehe

CiK QiQi said...

@Ellen

Hehehe..akak nak cadbury ke..hacks je..keh333333333333333333

CiK QiQi said...

@bun_nee

heheheh.ape ygkna sbor tu..hehehe

alkisah69 said...

memang comey...hehehe...singah bloh kisah 69 k...

Rina Azam said...

hehe..qiqi.. comeyyyy.. sapa lak berani kata qiqi xcomey nih :)

FyZa said...

cik qiqi qute taw..comey! ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cik qiqi mmg comel..mmg patut dibanggil cute..manis lak tu.LM suker tgk?

p/s:panggilan mek tu apa maksudnyer ekk?huhuhu.LM org johor..x tau ler.

CiK QiQi said...

@alkisah69\

Heheh,..tq kisah 69=)

CiK QiQi said...

@Rina Azam

Hehehe..malu qiqi rina kate gitu..keh333333333333

CiK QiQi said...

@FyZa

Hehehe..tp comei lg fyza..kn333333

FyZa said...

eh mana ada..cik qiqi ank dara lg..comey lg la dr mak dara..huhu..;p

CiK QiQi said...

@FyZa

Hehehee...same2 je rsenye...ehehehhee

CiK QiQi said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

HEhehe.tharu LM ske tgk..keh3...Lm pon ape kurangye..lg tomei.hehhe

p/s: tu tok aibas panggil Qiqi gitu...die kn dr ganu ke klate..lupo doh...huhu..qiqi balas balik pggl "tok"..keh333

Tomato Gurl's Life said...

qiqi cumel!!!

pN.rOs said...

ala memang tomey pon......

CiK QiQi said...

@Tomato Gurl's Life

HEhehe..cik tom lg tomei..kn333

CiK QiQi said...

@pN.rOs

Pn Ros..Pn ros po sme2 comei.kn3
heheh

Azmie said...

huhu~ jangan terguris2 hati lagi ye cik qiqi..

Jom singgah ke laman blog saya, Pesona Akasia. Hanya klik di SINI

CiK QiQi said...

@Azmie

Hehehe..mn de tguri..sje je kaco apenk tu.ehehe

zuanjoe said...

no komen...:D

tiefazatie said...

cik qiqi...mmg dh buag smix ek??sori..ifa bz sikit mlm nie..jd rushing nie..hiihi..neway kmu cute la..hihi

currentlife2u said...

tahniah qiqi..ader gak yg ckp u cute..amin
Senjata umat islam adalah doa,sama2 kita amalkan;
“Ya Allah, tambahkanlah bagiku rezeki yang banyak lagi halal, imam yang benar, ilmu yang bermanfaat, kesihatan yang elok, kecerdikan yang tinggi, hati yang bersih dan kejayaan yang besar DIDUNIA DAN DIAKHIRAT.”
maaf seandainya ucapan diatas tidak menyenangkan tuan punya blog..
blog anda sangat menarik..teruskan penulisan anda..

AngahSayang2314 said...

sempat lagi kau ye qiqi layan header baru hehehe

hello dik cantikkkkkkkk header baru tuee

Bulan said...

cumil3!!
ehee

CiK QiQi said...

@zuanjoe

haha...awat no komen.tp komen da..keh3333333

CiK QiQi said...

@tiefazatie

Sory efa..td ngah kebengongan layout ni..mcm2 ilang..ni da ade da.hehehe

CiK QiQi said...

@currentlife2u

C2u...qiqi ok je..hehehe....tape2..same2 kite ammik manfaat pe yg c2u kate..kn3..sharing is caring right?^_^

CiK QiQi said...

@AngahSayang2314

Hehehe..comei ke kalo gitu je rupenye angah..hahahha..ok gk kn...simple je..tp nk gk muka qiqi ni..hahhaa

CiK QiQi said...

@Bulan

Bulan..cumel ke qiqi..ehehhe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

cik qiqi cun apa... haishh, ada ke patut style tanya camtuu.. anyway, salam ziarah ye cik qiqi yg cutee!:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...