11.04.2010

I'm FrustateD.........hurmm...


Ops..bUKan Qiqi na..ni JiRAn NibaM ni..hahaha

Frust SudaH TemAn ni, Niat naK tologn orang taPi biLe den nak toLOng deN puLAk tak Reti nak tulis cmno..Hua...SomeboDy, pleS heLp me yanG cUTe laGi tomei ni..wakakakka....

De sapE2 yanG leh Tolong Qiqi tak wt tutorial cAMne kalo QIqi ni nAK wt tutORial bagi kat orang. MAksudnye, Qiqi de Code nye nak diberi..tapi tiaP KALi QIqi da TAip kaT new POst n preview, die jadi benda yg QIqi taip tu...walHAl QIqi nak tnjuk coding nye saje...

U allz paham dak? TAkut u allz konpius ngn Qiqi je ni.hehehehe..oke3..cmni ek..tgk gmbor ni
Kredit too Krole..

Paham dak u allz..maknenye Qiqi naK gitau code tu dalam mase, sape yg bc n nk mik tu leh copy.
Lagi satu yg Blockquote tu ape ek.

p/s: da xreti gatal nak try kan..tapi kalo tak tnye, xtau..ye dak

22 comments:

aibaks said...

sori la mek.. tok tak dapat nak tulun mek pasal ni..tulun tengok leh..

apezs shah said...

cik QIQI apezs xtahu laa..
and xberapa faham hehe...=)
sowie~

CiK QiQi said...

@aibaks

Tape2 tok..qiqi just luahkan je..hehehe

CiK QiQi said...

@apezs shah

Tape2 apezs...hehehe..apezs bc pon da tharu da.hehehe

FyZa said...

fyza x pandai la bab2 nk bg tutorial mcm 2 cik qiqi..soryyy x dpt nk tlg..;(

AngahSayang2314 said...

alamak qiqi angah lagi la....

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

pasal coding ni, mmg ssh kn? that;'s why i just use the normal and easy one.. lol;D hhaa, sorry, i pun tak expert...hehe.

Hanida Lavida Moss said...

tutorial ape ni?

CiK QiQi said...

@FyZa

Tape2 dear..its ok..qiqi pon xtau ni

CiK QiQi said...

@AngahSayang2314

Hehehe..tape2 angah..qiqi sdg tny mereka2 yg tau tp xbbalas.heheh

CiK QiQi said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION

Tape fifiey..fifiey respon tu pon da ok..hehhee

CiK QiQi said...

@Hanida Lavida Moss

Qiqi nak tau cmno kalo kite wt tutorial, nak gtau code sekian2 ni kna letak. Tapi namo die jd benda tu sbbnye kite nk tnjuk coding nye bkn hasil akhrnye

wadud@duad said...

a'ah wadud pon penin..
sori eh qiqi..
hhhehehehe...
hal lain nanti wadud tolong ok.. :D

yebbit + . + said...

yebbit pon xretii. kfahaman kurengg psai ne. ;)

L said...

follow me back ,, http://lolz-l.blogspot.com/ =)

Zezebel said...

Salam kenal.
Nak letak coding tu kat blog ke?

CiK QiQi said...

@wadud@duad

TApe2 wadud ku syg..hehehhe...qiqi just btnye je..kot2 de yg tau n leh story kt qiqi.huhu

CiK QiQi said...

@yebbit .

Tape2 yebbit..qiqi pon tnyee je.heeeeeeeeeee

CiK QiQi said...

@L i've folllow u=)

CiK QiQi said...

@Zezebel

AAh sis...tp xreti2222

Tomato Gurl's Life said...

qiqi sayang..ciktom faham pe maksud qiqi...kalau qiqi nak masukkan coding ke dalam n3(dgn niat nak tunjuk code tue) x boleh guna cara biasa..ada stepnya..ciktom ada buat tutorial tue;

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/tutorial-masukkan-coding-dalam-entry.html

yang blockquote tue yang cik tom faham la ek..macam kita amik satu petikan dr newspaper/book..pastu kita akan blockquote petikan tue..tp skang bebas nak wat blockquote pe..sbgai contoh dlm n3 tutorial yg cik tom bg link tue...coding yg cik tom tulis tue guna blockquote...


erkk..faham x??maaf kalau bg ajaran sesat..hihi

CiK QiQi said...

@Tomato Gurl's Life

Hehehe..ni yg syg Cik tom lebei ni.hehehhe..suke333333333333..akhirnye de gak yg memahami n tolong menjawab.hehheheeeeeeeeeeeeee..gumbireeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...