11.23.2010

AngAH...OH anGAh


AnGAH...Oh AnGAh...KenApe diKAu seBeginI ruPA...samPAi atI dIkaU meLupakan DiriKU..huAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa....


Cak33333333...ok x DRAma Qiqi tu..keh33333333.....Xde kenA menGena Ngan AngaH saYang poN...Cume rindu Kat AngaH n len2 sebAbnye laMe gaK qiqi meNGhilAng..huhu...Actually, Minggu lepAs sTARt RI rABu SMpaI LA aHAD qIQI DE kaT KamPUNG..kALO DE LiNE pON meMaNG XDE peLuang nk ONLine sebAb adiK duk sakaN guna Qiqi NYe LAptop..apo kan Dayo......beraLAh la Qiqi ni Wpon atI meroNta2 nak Guna...Hohho.....


teRASA cOMEi LAk DaLAM GAMbAr NI..KEh3...JgN MUNtah OKey...KAH3

Kalo u aLLz naK tenGok juadah2 raYA...MemaNg idaK le namPka rupaNYa sebABnye Qiqi lupa nak Snap Pic..hehehhe...tapI de 1 benDa ni Qiqi try buat n lom menjadik laGI cntikNye..tape3...janJI dalAM sedap...hehhe...Bukan Qiqi yanG kaTE sodap...Tapi OranG2 yang maM nye tu kate Sodap..hehehe..NAk tau pe bendenYe...meh3 ushA...

aBAIkan RUpENYE Ye..eHehEE..

NI De LAgi 1..taPi agAk caCAt siKIt rupEnye..hehehe

keH3...kaN da kATe..peLik rupeNye...tapi xpe...dalam..ok nye

Hoho....ade terAsa teriNgin tak..keh3.....meh la mai umah Qiqi...ritu qiqi wat macam2 xde sape pon Mai umah..hehehehe..Kek2 ni yg 1st kek tu qiqi wat untuk bawak baLik kamPung Abah..yg 2nd piC tu..adik Qiqi nak bawaK baLIk UTM..huhu...tu yg watKAn 2k die tu..huhu...

Insaf sebentar bab2 masak ni..keh3...walhal b4 ni agak malas gak..cmno leh minat nAk masaK2 keK ni..hehehe..konpiUS teMAn....pape pon leh gak wt buah TangaN kaT sape2 kn..tak pon untuk Majlis senDiri nanti.hehehe..kn3...ops...tergAtaL laK Qiqi ni.keh3...

TakAt tu ja rasaNYA naK shaRE...nanTi Qiqi akAN pubLIsh 1 post ni..erm...nak tnye penDapat u allz...cm de yang tak kene je....hurmm.wait Na..

p/s: Sorry pada yg mai visit belog Qiqi ni...Qiqi akan BAlas gak KunjungaN u allz...taPi nuFF maJuK da ngN Qiqi..huaaaaaaaaaaaaaaa

8 comments:

De'din said...

wah sedap kek !
nnti pos kat dedin tau

aibaks said...

tok nak gak kek tuh.. pos ke selangor la skit qiqi

CiK QiQi said...

@De'din

Bole3..tp tggu jd yg lawa la..ni xlawa lg ni..huaaaaaaaaa

CiK QiQi said...

@aibaks

Hehehe...tggu qiqi duk slangor..leh bg kt tok..cpt smpai nye

AngahSayang2314 said...

sampai hati qiqi kata tak rindu ngan angah wa..wa...wa.. nangis dah.. hehehehe

qiqi mana hilang nie... tak rindu ke kat kakakmu nie

CiK QiQi said...

@AngahSayang2314

MAne de qiqi lupekn angah yg tomei ni..ingt je tau..cme xdan nk jmpe je...

Qiqi blk kg ritu..tu xdapat nk on9 tu angah....huhu..ke...angah yg lpe qiqi..keh444444

anamizu said...

ala nak jugak kek!!
sedapnye!!! ^^

CiK QiQi said...

@anamizu

Meh la mai Lumut..kompom dapat mam nye anamizu.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...