10.07.2010

RaJA AzURA beRceRAi

OMG!!!!!!!
OMG!!!!!!!!
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!

PANAS!!!PANAS!!PANAS!!!!!


Waduh3...bukan Wadud ye..keh333333....Camno la leh jadi camni nie..isk3...tak gemar betul den bab2 cerai ni. Sayangnye perkahwinan yang dibina berakhir ngan penceraian. Sape yang dimaksudkan tu??? Yang sah2 bukan Cik Qiqi tau u allz.I lom kawin lagi tau. N bukan jugak sedare mare n family Cik Qiqi ye..deme sume Alhamdulillah masih dalam keadaan yang baik.

Yang Cik Qiqi maksud kan ialah Pengacara Anugerah Bintang Popular Berita Harian(ABPH) yang baru2 nie. Aha...bukan Sharifah Shahira tapi Raja Azura yang lebei mesra dipanggil Kak Engku. Kak Engku disahkan bercerai ngan suaminya, Adzmin Tan Sri Osman pada 28 September yang lepas. Tapi baru je hari Selasa yang lepas Cik Qiqi dengar radio Sinar Fm bersama KE, Khairil Rashid and SY akak Saleh Yakob.



Sayangnye bile dengar pasal kes penceraian nie. Bukan ape, kalo selalu dengar rumah tangga tu bermasalah tak le diheran sangat. Tapi ni senyap xde angin tak de ribut, bercerai jugak. Hurm...ape kan daya jodoh da xde. Sebab2 penceraian tu tak la Kak Engku cite lagipon die xmo mengaibkan mana2 pihak. Walau camne pon kite pertahan kan tapi kalau da xde jodoh, nak wt cmne. Bukan KE n ex suaminye xusaha, depa da p dapat kan khidmat kaunseling da. Tapi memang da tersurat jodoh smpai disitu saje.



Tak tau la Cik Qiqi nak kate camne, Cik Qiqi pon xmo la ulas kemungkinan sebabnye, nanti timbulkan perasangka n macam2 lagi kat bekas suaminye. Kan3.. Kita terima aje la mereka xde jodoh.Kecuali la kalau memang nampak salah sorag dari mereka tu curang...Sabar ye KE, Qiqi tetap akan menjadi pendengar setia di Sinar Fm.


p/s: Takut lak kawin, xmau bcerai berai nie.tak suka.

14 comments:

FyZa said...

dah b'cerai ke? erm jodoh dorg x pnjng kot..cik qiqi jgn takut2 ye..yg pntng bnyk2 kan b'doa moga dpertemukan jodoh yg baek dan b'kekalan..insyaAllah..

~ataicha~ said...

hmm nak wat cam mana.. jodoh dah takde..
biarkan lah.. maybe ada la jodoh yang lain tu..

AngahSayang2314 said...

qiqi tue lah angah dengar pun terkejut gak... tue org ckap ajal maut di tangan-Nya...

Hanis Azla said...

sedih dgr.. baguslah kak engku tu. x kecoh nak bukak citer.. semuanya dia simpan sendiri..

|| NaFiRaa || said...

mungkin itu jalan terbaik untuk mereka.. sian kat anak2 jek laaa..

CiK QiQi said...

CIk Fyza ~ tula..takut gk kadang2 bile tgok asl kawin je byk je kes pceraian..hpe qiqi djauhkan la dr kes2 cmni..namo3

CiK QiQi said...

Ataicha ~ tapi cm syg la jgk kn..die nye kes xde le dgr duk gduh ke..de curang2 ke...

CiK QiQi said...

AngahSayang ~ btoi3 angah..ajal maut jodoh ptmuan ALLAH lebih tau...kite mampu merancang je

CiK QiQi said...

Hanis ~btoi3...de stgh tu smpai leh 1 dunia nk tau kesnye...mcm2 peel la manusia nie..huhu

CiK QiQi said...

Nafiraa ~ 2 le pasal...bile sbut pasal cerai ni, anak2 la yg mangsa tersepitnye...mak bapak 2 sah2 la da xde pape...cume depa kna didik la anak2 jangan mbenci ayh n mak kandung mereka sendiri

NARDtheNERD said...

putus cinta pun frust.
cerai apatah lagi kan.
hehe.
:)

wadud@duad said...

ades.. nama wadud dah naek.. bahaya3..:p
hehehe..
biasa la dunia artis, wadud tengok drang tuh sempoi jer, ingat2 bleh la bertahan.. hampeh jugak..
tengok jela mawi.. x lama la tuh.. sape lagi, akhil khay.. saudara wadud tuh, ekekeke

CiK QiQi said...

Nard ~ tau xpe..break off pon da trse cmne..ni kan lak bcerai.waduh3

CiK QiQi said...

Wadud ~ Tau xpe...artis ni kite nmpk byk kes cerai sbb depa mmg target org ramai..mmg sng je nmpk die bcinta la..berkahwin la..bcerai le..kite org bese ni byk je kes..tp..xle dpt lputan kalo cerai berai..break off sgala bagai.kn3..

p/s : memang btoi ke si akhil 2 sedare wadud..keh33333

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...