10.28.2010

Out STatIoN!!!!

Oh TidaK!!!! ArinI berSamaAN 28 OktoBEr Qiqi seharian tade KAt Office seBAb p anTA samPLE kat Pulau CArey n daLAm mASe yanG samE p IDS untuk TNgok juS yg DproseS untUk diKoMersiaLkan..hehehhe

TAk sabO nak p eSok...g teNgok TEmpAT orAng pUlOk...asIk duK kt TempAT senDirik je KAn...hehehhehe

OleH itU jiKA u aLLz rasE kunjunGAN u Allz xberBAlAs on da SPot tu, makNENye QIQI lom SAMpaI UmAH lagi tu..huhuuhu..TApi YAnG pasTi nYE, Qiqi aKAn baLAs juGAk AS sOOn AS PosSiBLE..hehhehe

Doa2ka keseLAmaTAn PErGi n BALik berSAme2 3 SeraNGkaI boroI ek..hhhahahahhah

MotiP gaMbar? hahaha...doAkna QIqi n Geng BorOI taK sesAT na...almaklum le..area KLAng n Shah alam memag BZ.heheh

p/s: soK QIqi SowanG je PPuan....hoho....mintaK diJAuhkan LA daRi PApe..lagIPon demE tu da ruPA ABg QiQI da.hehehe

17 comments:

FyZa said...

TAKE K CIK QIQI SYG..;)

AngahSayang2314 said...

eh buat apa gi klang & shah alam ye...

Tomato Gurl's Life said...

wah qiqi keje pe ek??ada keje 0 x??hehe...

Ciklinn said...

mmg sibuk kat klang skrg.. akak pun tak pergi dah lalu tgh2 bandar tu ha...huhu

azzey said...

cik QIQI: Bestnya outstation!

aibaks said...

da siap ka keje qiqi?

CiK QiQi said...

@FyZa

Tq deAr. Alhamdulillah..sume keje da siap..huuhu

CiK QiQi said...

@AngahSayang2314

Qiqi g Banting, sebab nak anta sampel kat bos qiqi yg nk jmpe MOH...g S.alam lak g kt IDS...pantau Jus yang nk dikomersialkan..hhuhuuh..nape.dkt ngn angah syg ni ke.hhehe

CiK QiQi said...

@Tomato Gurl's Life

Skang Qiqi keje as Research Assistant untuk FABIC. HEhehhe...awatnya Cik TOm..nak cari KEja ka ^_^

CiK QiQi said...

@Ciklinn

Cik Linn, nasib le yang bawak Qiqi smlm deme yg tau jalan..xla ngadap alan yg sesak tu sgt...huhu

CiK QiQi said...

@azzey

Heheheh..idak le bez sangat Azzey....Sebabnye penat menunggu..huhu

CiK QiQi said...

@aibaks

Da siAp da tOk...taPi kalo betoi nAk tunggu production 2 btoi3 siap, kol 2, 3 pagi kot baru grk dr sne...huhu

jackieKOH said...

eehh..betul la..same layout..haha
xpe2..nice blog..pink lagi.. :))

entri terbaru : ESQ UTP Angkatan Ke-4 di Toronto

|| NaFiRaa || said...

take care cik Qiqi..:)

Tomato Gurl's Life said...

yup qiqi..ciktom tgh cr keje skang..kalo ade keje2 kosong roger ye..hihi..cik tom lulusan degree kimia gunaan..huk3

CiK QiQi said...

@Tomato Gurl's Life


wah...dasat gak cik tom nye klulusan..kalah qiqi...hehehe

Mijie said...

take care cikqiqi..moga2 berjalan dgn lancar..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...