10.25.2010

LAyOUt BArU ^_^


Salam u allz yg comei2 blake ni...hehehehe.SiHAt taK hariNi? Cik Qiqi ni boLe la diKAte seHat gaK waLaupoN ngAn penINg berPinoR2 ni..ekekeke......Nape Qiqi peNiNG? Mane TakNye, Ri SabtU riTu Qiqi Koje StenGAh hAri, Then BaLik truS ke KAmpunG, n seMalam pAgi baLIk sini Balik, dua2 tenGah time MataHAri DUk NaIk..huhuuh...Mau xdeMaM teMan Nie..Hehehe..tapI jaNGan riSau...Qiqi da Sehat SIkiT pas MAm PAnaDoL waLAupoN sebeNArnYE xMInaT maM peNAdoL taPi diSEBaBkan TAk TAhan SAngAT, terPAkse gaK maM

Okes2...kesiHAtaN Qiqi tu TAk le peNting sanGAt, beK pIKirKAn 2k beLog CIk Qiqi yaNG tomeI2 nie...Hehehhee...de PApe peRubaHAn taK kaT beLog Cik Qiqi ni??Ekekekeke....SeperTi sPA2 yanG raJin Mai ke BELOg ciK Qiqi kOMpom da besE ngan praNGAi Qiqi ni...IngaT kan Da seLesa da NGAn Layout b4 ni, rupENye idaK jugaK...Qiqi taRget, sebuLAn gaK nak GUna LAyouT tu, taPI....aTi ni MEronTA2 suH cAri LAyout len...hehehehe.....

Ape boLe buAT, da HAti Ni meRONta2 naK caRI len, caRi la JUgaK kn..naNti mAJuk Ati Ni caMne???ekekeke...dan..............ni LA rupe barU BeLog QIqi...toMEI taK????Ala2 pink gitu.CIK qIQi suKE pinK ke? WalAupOn rsenYE de oraNG tanye ke x ek..xpe2 Qiqi toong jawabkan. MeMAng suke sanGAt2 warNE pINK,.TApi KEnGkadanG boSan gak..HAHhHAHHAHA..tu le sebabnye da bosan tukar LAyoUT je mEmanjaNG,,HEHEHHEE



oKAy Tak laYOut qIQI KAli NI? Hehehhee...Cme laYout ni nak LEtaK iKLAn NUFF yang unDer HEadeR tu tak De la U Allz..bole TAk kaLO Qiqi nAk letAK gak taPi Qiqi ediT kat "edit HTML"? saPE2 tau leh tak Share nGAn Qiqi.Qiqi memANg baB2 HTML ni lemAH sanGAT. DUlU maSE bLAJA, subJEK ni xde,..ekekekkee...TU, tengOk nGAn heAder BErtrabuR laGI...nGAn de bENda merePEr tu LAgii...Hhuhu...sapE2 teroR toLong TunjUk AJar KAt Qiqi yek..

QIqi inGAT naK tnJuk KAt u Allz perkEMbanGAn rumAh QIqi skanG taPi adIk yg PPuan tu NAk guna KAmerA la PLAk..terpAkse la BAgi..ehehhehe...

p/s: PenGsan LA LAki QIqi nnt nak MElayan QIqi...Abis..suKE nak ubah itu n ini kat belog..cuBe baYAngkaN kaLO ari2 nak TUKAr keduDukAN perABot kt umah tu..hahhaha..xke nayE....lalallalala

20 comments:

aibaks said...

keh3.. da tukar layout yerk? hehe.. misteri plak tgk layout ni..

apezs shah said...

nice new layout laa qiqi.. comel

iQaChumel said...

awwww..mantop..
ladies gila.geli.
hahaha

Darkbatman said...

haha.. berpindah umah bru yer..cantik2...hee

Iman's Umi said...

Cantik, gandingan hitam dan pink...sy bercita2 nk kalerkn blog jd purple semua tp x pandai je...hehehe.

CiK QiQi said...

@aibaks

HAhaha..aiBAks nie..perli la tu...qiqi ngah tak puasati lg nie ngn layout yg qiqi duk pkai skang n b4 nie..hohohohoh..xtau nk cri cmne da..tp wt mse skang ngah jtuh cintan ngn layout ni..keh333333333

CiK QiQi said...

@apezs shah

Tq Apezs..hehehe...masih dalam maintanance lg nie.hehe

CiK QiQi said...

@iQaChumel

HAhahha...ladies kn i yg cute nie..keh33333333333....siap la iqa senget,..hahha

CiK QiQi said...

@Darkbatman

Hehehhe...bese le Qiqi ni aie....aie da lame duk xboring2 pon..qiqi ni cpt no bsn ngn layout sndri..pdhal sndri yg cari..haahha..adoyaiii

CiK QiQi said...

@Iman's Umi

Hehehhe..Qiqi pon lom lagi pkr bab2 html ni..kalo x leh tolong ummi ^_^

syAzAnA said...

awwl. lagi kemas lah sygg. hehe

CiK QiQi said...

@syAzAnA

Hehehe...kemas ye syaz..hehehe..tq3

krole said...

wuahhh tukaq layout nmpk...i like:)

CiK QiQi said...

@krole

Heehee...ritu qiqi nk tny kt krole pasal ni..tp ritu kroe bz rsenye..huhuhuh..

last2 cri n tkar..ehehhe

AngahSayang2314 said...

qiqi org cakap kalau kita selalu tukar2 tak tetap pendirian... eh bukan angah cakap tau.. nie angah dengar dari orang.......

uittt tukar lagiiii cepat tul la.. ada masa ye tukar2 ye qiqi

CiK QiQi said...

@AngahSayang2314

hEHHEE...memang da jadi tak tetap pendirian bab2 layout ni angah..hehhehe..tak tau awatnye qiqi ni...tp kt member, org tsyg...xlari punye..mmg setia

hehhehe...dan ke xdan ke...qiqi wat gak sebab serabut ble tgk yg b4 nie.hehehhe

Yuni Aisyah said...

itam n pink sgt sesuai..lawa..=)

CiK QiQi said...

@Yuni Aisyah

hehehhelawa ke yuni...tp qiqi mmg ske combination kaler ni..heheh

Tomato Gurl's Life said...

cantik layout baru ni qiqi..ciktom suka cuma sedih sbb dah xde rama2..huhu

CiK QiQi said...

@Tomato Gurl's Life

Alolo..nanti Qiqi tambah rerame..hehehe...rerame ritu da trbg cari tuan lain.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...