10.11.2010

HeLp Me..BanTuaN pLiss


Salam u allz....Cik Qiqi nk mntak tolong dari u allz nie..pe lg yg ptt qiqi kekal kn n buang widget yg de kt blog qiqi ni..de blur da dri ni...bile rse nak buang, rse cm penting, ble tak buang, berserabut mata tengok. Qiqi kalo leh bia nampk simple tp ckup sumenye...TOLONG ye u allz.

Jasa Baik U allz amat dikenang.

6 comments:

N@di@ said...

qiqi timbng blog qiqi berat ke tak kalo berat buang la heheh ni link dia yanie yg kasi kat nadia :)
http://yummynuts.blogspot.com/2010/07/timbang-berat-blog.html

CiK QiQi said...

Nadia ~ Tq ye coz bg link tu..qiqi nye blog xberat...tp bsepah..heheheh

Nadd said...

ape kate qiqi,
letak FoFuLAr PoSt ngn kOMeN teRkiNI kt sidebar,
then yg JOm usHA2 iNI jgaK^_^ tu dgn formspring tu cik qiqi ley letak kt tab menu ats tu, yg dkt home,exchange list tu. Pastu yg senarai follower tu,letak kat footer.
pastu yg nuff kt bwh header ni,ubh letak kt ats header cik qiqi.pastu klu bole kecikkan sikit size width blog ni.
so nmpak kemas sikit.

panjang lak komen ni, ini cadangan nadd je.
qiqi bole je ubh ikut suka qiqi. :)

Dc said...

widget bee tu klu x penting buang jer..hehehe

CiK QiQi said...

Nadd ~ tq naD..qiqi de ikUT cdgAn nadd tu.hehehe..sory xbalas komen ritu..sbb jiwa nga kacau..keh3

CiK QiQi said...

Dc ~ heheh..tq 4 sharing n sensitif kt post qiqi ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...