10.06.2010

BRiTa terKiNi TuN MaHAtHir

Alhamdulillah, baru jap tadi Qiqi baca paper Kosmo mengatakan Tun Mahathir da dibenarkan keluar dari Hospital Epworth, Melbourne, Australia.

Pegawai khas Tun, Sufi Yusoff berkata, pasukan perubatan berpuas hati dengan kemajuan kesihatan Dr. Mahathir tetapi beliau akan ditempatkan dalam pengawasan bagi tempoh yang belum diketahui.

Beliau berkata, Dr. Mahathir dibenarkan keluar hospital itu semalam ke sebuah hospital berhampiran sebagai sebahagian daripada proses pemulihan untuk mempercepatkan kadar pemulihan.

Harap2 nye Tun cepat la sihat. Lama da beliau ni sakit jantung, hope keaadaan kembali pulih le. Kalau u allz tringin nak baca biodata Tun Mahathir yg bayak berjasa ni, leh la klik kat SINI dan CNI.

Cik Qiqi ni memang tak reti le nak cakap politik2 ni tapi Cik Qiqi lebih rase aman n tenteram ketika Tun menjawat jawatan Perdana Menteri yang ke empat dahulu. Takde cam sekarang ade je isu2 yang berbangkit pasal perkauman, agama.
Tapi mungkin juga dikala Tun memerintah, ketika tu Cik Qiqi masih kecil and tak tau pape pasl politik. Tapi rasenye dari kecil la kte belajar macam2 kan.

Pape pon hope Tun sihat, n dapat menjalani kehidupannye ngan lebih sihat dan baik. Meh kite usha sikit gambar2 Tun..hehehhee


~~~~~~~~~~~~~~~
Tun dikala Muda..hehehe..comei3


Ngan Cucu2 nye rasenye...canti gambar^_^


Wah.Posing tau Tun kite nie..hehhehe


Time ni Cik Qiqi pon sebak waktu Tun umum kan die nak letak jawatan. Sangat2 sedih=(



p/s: Harapnye Tun cepat sembuh n nak tengok beliau de lagi dalam bumi Malaysia ni.

11 comments:

AngahSayang2314 said...

angah doakan semuga tun kembali pulih seperti biasa.. kan qiqi

CiK QiQi said...

Angah ~ betul2 angah...same2 kita doakan Tun cepat sembuh ye^_^

sop said...

semoga Tun agak sentiasa sihat sejahtera :)

Mario said...

semoga Tun cepat sembuh...

|| NaFiRaa || said...

semoga tun cepat sihat~

CiK QiQi said...

Sop ~ Btoi3...hope gitu la hendaknye

CiK QiQi said...

Mario ~ hope Cepatla tun sembuh..xmo tgok die sakit

CiK QiQi said...

Nafiraa ~ Kite sume nak Tun cepat sembuh kan..sbb kerap sgt dgr die kena serangan nie..hurm

wadud@duad said...

amin.. moga beliau sihat sentiasa, dirahmati Allah dan diberi petunjuk kearah jalan yang sebenarnya menuju kehidupan abadi.. :)

CiK QiQi said...

Wadud ~ Amin.gitu le hendak nye kan wadud=)

nkara said...

doakan Tun Mahathir sihat walafiat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...