9.08.2010

PerutUsan RayA daRi cIk Qiqi



SELAMAT HARI RAYA
HARI UNTUK KITA BERSUKARIA
LALLAALALAAAAA...........................

Op3...udah2 la tu ye Cik Qiqi.. Semenjak 2 menjak nie asyik nyanyi je..kan da ujan kat Sitiawan nie..hehehhee..Takpe, ujan rahmat. Da cukup ke u allz nye barang2 2k hari raya? Cik Qiqi taun ni kurang sikit la semangat nak sambut raya. Baju pon tak beli. Pakai yang mana ada. Mungkin sebab kepale still terngiang2 pikir pasal makcik s**l tu. Hurmm.............

Tapi ini tak adil bagi family Cik Qiqi n orang tersayang Cik Qiqi untuk tengok muka takde mud Cik Qiqi ni sambut raya, kan u allz. Takpe2, Cik Qiqi akan cari mood raya gak..Walaupon hanya tinggal brape puluh jam je lagi nak raya. Huuhuu..

So, balik jap g nak kena cari gak la barang yang takde lagi. Macam seluar, cardigan n kasut kalo betul2 Cik Qiqi tringin..hehehhee...Serius taun nie xde mud nak cari barang. Pelik betoi. U allz da dapat semua barang. Ke de yang da balik kampung da..Kompom ade yang da kan. Mungkin Cik Qiqi jadi takde mood sebab balik kampung pon pagi2 pas solat sunat hari raya aidilfitri. Abah kerja taun nie. Tu yang rasa kureng je tu.

Papepon esok la nak bertungkus lumus siapkan Cupcake, popiah gulung yg kecik2 tu...hohohoho....n sebenarnye tak sabar2 gak nak hias rumah baru tu..ekekekekke.....Tapi raya kali nie memnag tak dan la nak raya umah baru sebab barang xde. Maybe balik nie nak bli barang sikit.^_^

Ok la u allz. Cik Qiqi nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat u allz yang kenal orxkenal Cik Qiqi. Hehehe..Maaf andai cara penulisan Cik Qiqi pernah buat u allz terguris ati dan perasaan. Cik Qiqi tak terniat pun nak buat u allz sakit ati, or terasa. Maafkan andai Cik Qiqi penah terlepas pandang ngan kunjungan u allz yang ikhlas tu. Macam2 melanda kat Cik Qiqi nie. Sabar jele..huhu..Bagi yang nak balik kampung tu, kalau drive sndri ke, abahke, abang ke, kakak ke, adik ke, pandu berhati2. Time waktu2 ni la macam2 perangai manusia keluar n xreti hormat pemandu lain n time ni jugak la depa nak tnjukkan skill yang tak seberapa tu

1 comments:

baincardin said...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri!!!~ :) Maaf zahir dan batin ye..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...