9.27.2010

Oh Keywordku...


Sila jangan pelik nape baby tu ketawa berdekah2 gitu ye u allz.....Adoii..lawak2...Sape la gatai p taip ginie ni wei...adoi la....kan da tersearch sebegini rupa...wakakakka....Keyword paling mengharukan Cik Qiqi sampai rase geli segalanya skang nie...wakakakkakakakakkakakaaaaa

U allz nak tau nape baby tu ketawa sampai xingat dunia? Ni ha...cuba u allz tengok nie..sape la yang gatai2 tangan taip sebegini rupa.....wakakakakakka...tnjuk kat baby pon leh gelak, ni kn I yang da dewase ni, eh dewase ke Cik Qiqi..keh3.....


Rasenye u allz xnmpk n Cik Qiqi pon xtau cmne nk bg gmbr tu jd ble dklik die besor...tapi yang tenyata tertera kt citu, Qiqi seksi...kah3333333

Hadui la...macam2 peel manusia nie..hohohohohoh....Lantak kome le asalkan kome bahagia. Qiqi mane la orang tu cari kan. Yang kompom nye I xseksi..kah333333333333333333333


p/s: Cik Qiqi ter macam nak pengsan je waktu tengik keyword yg nak kua nie..kah3....

4 comments:

Darkbatman said...

nk bg beso kan.. qiqi download photoscape.. dlm 2 bleh snap picture n crop part yg kita nak.heee

wadud@duad said...

hahaha...
bahaya neh.. keyword yang panas.. hahahaha

CiK QiQi said...

Aie ~ tq atas cadangan tu..Qiqi ni bab2 nie emang xreti..keh3

CiK QiQi said...

Wadud ~ hehehehe...panas ke..hehehhe...yang ternyata bukan cik qiqi tu..keh3333333333

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...