9.21.2010

Maafkan daku kerana lamBat..Ohh........................


Salam u allz...aha,.....sory la I terlambat rni..hehehhe..Actually dari pg tadi mcm2 benda nak kena buat, itu la ini la...sume nak suh wat time2 tu jugak...tak dapat la nak berblogwalking..Tapi tadi2 sempat gk usha2 entry2 terbaru dari rakan2 blogger, Cik Nuriz, Cik Salmia, Syoknya Download, Cheqppjoy yg da tukar domain baru tu n ramai lagi la...tp xdrop comment n @ shoutmix n chatbox po sbb dtg bc n kluar b4 smbung wt keje...hehhee..Maaf ye...Yang mai tp Cik Qiqi tak balas kunjungan lagi tu nanti Cik Qiqi p ye...takkan tak balas punye...hehehe...

Okez3.....banyak benor Cik Qiqi punya intro..Huhu...Dalam duk bz2 pg tadi baru Cik Qiqi teringat pasal ITYM. Ha..bagi sape2 yang xtau pe benda ITYM tu, ITYM nie ialah Information Technology Youth Malaysia. So, ape kena mengena Cik Qiqi ngn ITYM ye? xde kena mengena ape pon cuma nye u allz, mase bulan 5 hari tu ITYM de menganjurkan 50 Blog Creative Youth n Cik Qiqi de turut serta sma pas berjalan2 kt blog sis Dahlia yg terbaik tu..hhehehe....Kat blog sis Dahlia la Cik Qiqi tau ITYM duk anjurkan..n ade le Cik Qiqi masuk..kot2 u allz nk bace..leh la usha sini. Ayat2 Cik Qiqi tak le segempak n sedasyat Sis Dahlia kite n len2 tapi ntah cmne tersenarai gak blog Cik Qiqi yang tak seberapa ni.Terpilih gak sebagai Pemenang Untuk Penyertaan Hari Belia Negara 2010.keh3... Mase terima sijil nie cam tak caya pon ade..hehehe...Maklum la Cik Qiqi ni sape la sangat nak dibandingkan ngan otai2 kite nie...Tapi alhamdulillah de jugak kenangan terindah ngan belog Cik Qiqi Cute nie..hehehhee..

Mengikut surat yang diberi ITYM, depa suh bergambar ngan sijil 2 n pamerkan kat blog..Okez ITYM..Qiqi da bergambor da tapi maaf la lambat sebabnye before nie elok Cik Qiqida bsdia nk bergambar ngan sijil nie, Cik Qiqi kena accident, xsempat nak bergambar n mnulis kat blog. Maaf ye ITYM. Okez3...Bersempena dengan surat tu jugak ITYM de memaklumkan yang Hari Belia yang akan datang akn diadakan pada 15 May 2011 n ITYM bersama2 blogger mengambil inisiatif untuk mengumpulkan 10 RIBU BLOGGER untuk sama2 menyambut Hari Belia Negara 2011. SO, sama2 la kita menjayakan program ni..Kalau CIk Qiqi dekat ngan tempat depa sambut Hari Belia nie kompom Cik Qiqi p..huhu

p/s: ComEi x gamBar tu..keh3....ngengada lak cik Qiqi nie...kui3

4 comments:

el said...

k.el xde ms lah tuk ni...hahahaha
papepun sokong je cik qiqi..:)

CiK QiQi said...

hehehe..qiqi ni dpt ritu tp lmbt post k.el...yg taun depan nye bln 5 nnt..hohoho

FyZa said...

yeahh! chaiyok2..hehe...
cntik header baru cik qiiq..comey..;)

CiK QiQi said...

Cik Fyza ~ Tq3..hehehehhe......da sihat da cik kak kite nie ye..hehhehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...