9.26.2010

Contest Senyuman Maneh

MorNing U allz...SelamaT hari Ahad..ehehehhe.....U allz da sarapan ke..Cik Qiqi nie baru bangun n badan sakit2 lak, cam nak demam pun ade. Maybe sebab men hujan ngan Mak Cik Qiqi kut..ehehehhe..

Mase ritu waktu jenjalan kat blog Cheqppjoy, die de join contest nie..Cik Qiqi tengok cam menarik je..Hehehe..Tapi baru harini Cik Qiqi dapat nak post kan entry nye sebabbbbbb....Bz....bz ke Cik Qiqi?Bz le sampai termimpi2 bos Cik Qiqi tau dalam mimpi Cik Qiqi tadi..keh3...Okez2, u allz nak tau ke ape contest nye..Meh la kite same2 join Contest yang Gadis Kampung Separa Bandar nie buat..

TADAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cumel kan tuan punye belog...keh3......ayu gitu.Ha u allz, ni bukan ayat membodek tau..heheheh..Okez2.. bagi u allz yg nak join gak, ni syarat2 nye...

  • Mestilah menjadi followers blog Gadis Kampung Separa Bandar
  • Mesti buat N3 pasal contest ni.
  • Pic yang dipertandingkan mestilah hak milik sendiri.
  • Anda diwajibkan berada dalam gambar tersebut dan bebas sama ada nak gambar sorang, bersama kawan ataupun family.
  • Hanya satu pic saja dibenarkan untuk dipertandingkan.

GKSB...ni la gambar untuk Contest nie...Manis x..keh3.....Ha, u allz jangan tenung2 bby tu lame2 lak..hehehhe

Letakkan dan link banner contest di side bar blog u allz dan tinggalkan link u all di ruangan komen Gadis Kampung Separuh Bandar

Tag minimum 2 atau lebih rakan.

Tarikh tutup adalah pada 10-10-2010.

Hadiah adalah topup bernilai RM30.

Jika pemenang menggunakan line prabayar, nilai tersebut akan ditukarkan kepada wang tunai dan akan di bank-in kan ke dalam akaun u allz.

n kat cinie Cik Qiqi nak tag dua orang comei iaitu :

Cik Fyza

Cik Sakura


p/ s: Cik Qiqi nie kadang gile bgambor kadang maleh benor nak bergambar..keh3

6 comments:

wadud@duad said...

wah.. manisnya.. leh buat gula neh..:D

CiK QiQi said...

Keh3...wadud nie...jgn le kate gitu..segan Qiqi...hehehe

s h e e said...

gudluck cik qiqi syg...tp dalam ni nampak lain la...sebab first time tgk cik qiqi pakai tudung syria kot... =)

CiK QiQi said...

Aishah ~ tq dear....heheh..nmpk lain eh..hehehhee..

btoi3..ble pkai len2 tudung nie muke kite pon da ke len da rupe..hehehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks join contest =)

CiK QiQi said...

welcome GKSB=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...