9.30.2010

Cik QIqi Seksi???

MorniNg u allz..SelaMaT pAgi.....Teman Adik Disini..Menari2...Wakakaka..mengong ke hape Cik Qiqi ni pagi2 da nyanyi..Hehehehehe..Actually Cik Qiqi happy la rini sebab pas2 login rini Cik Qiqi trus usha komen n kt Shoutmix. Hehehehe..Bile bukak2 Shoutmix tu ternampak la kelibat2 orang yg dulu penah mai n rajin mai ke belog Cik Qiqi dulu ade mai kat Belog Cik Qiqi ni yang xseberape nie..wahhh..Rindu kat u allz tau...Salah Cik Qiqi gak sebab lame tak BW di atas sebab2 yg sgt xdapat dielakkn..Mungkin ade antara depa 2 tau..kn3..

Tadaaaaaaaaaaaaa....Ni la mereka yg dulunye rajin singgah sinie..hehehhee...rindu u allz.. Tq sis Dahlia, Kaizen n Wan Hazel, tak dilupakan pada Cik Iqa Senget n Fane Davis..Hehehhee..u all yang len pon Cik Qiqi tak lupakan. Dun wory.


Hehehehe...Over la Qiqi ni ye..hehehhee..Okes2..Berbalik pada topik kite rini.Cewah..Topik konon..padahal nak bergosip2..Hehehehe..Tadi Cik Qiqi duk selak3 paper Kosmo! Cik Qiqi terbaca yang si Farah Asyikin yang dulu Mak Janda kepada Dr Faiz tu da putus tunang. OMG!!!!!!!! Bukan baru2 ni dengar kate baru tunang ke, ni da putus. Sebab ape nye tu idak le diberitahu si Mak Janda tu. Die kate tak nak aib kan sape2. Tapi ape yang pasti kompom2 la depa xsehaluan kan. Xleh respect each other. Kalau x, masakan la leh nk ptus2 tunang ngan suke2 ati. Takpon laki Singapore tu de ppuan lain, maklum la da nama pon lelaki. Mata keranjang. Tapi walau pe pon kite nye ramalan, yang lebei tau ialah si Mak Janda tu..kan3....

Mengapo demo tokse kat kawe..Kawe kan cantik gok dr ex bini mu..keh3..cm la reti kecek klate..hahahahhaa

Hahaha..da rupa jadi cam wartawan yang mulut laser lak CikQiqi ni harini. Hehehhehee..Kalau u allz nak baca lebei lanjut pasal si mak Janda ie leh klik SINI. Hehehhehe. Malas Cik Qiqi nak taip panjang2 pasal cinta yang tak jadi nie.keh33333......

Disebalik kesibukan Cik Qiqi mencari berita2 sensasi nie, Cik Qiqi terbukak la pula Nuffnang. Kononnye sje usha2 Earning yang Cik Qiqi da klik nak cashout tu. Die kate duk dproses ke hape le kan. Lebei kurang gitu la die kate. Then Cik Qiqi usha2 le kt keyword n usha untuk minggu ni punye dan terserlah la gmbar ini.

Mu rase sape le gatal taip Qiqi seksi tuh..kakakakkaka..kompom2 bukan Cik Qiqi taip a...no syok2 sendirik...hahaha

Menurut analisa Prof Madya Cik Qiqi..Keh3..rosak la name2 besor tu kang kalo dapat kat Cik Qiqi neh..hehehe..Banyak dari mereka yg mensearchkan internet mereka sedang mencari2 Rozita Che Wan yang meletup gitu. Walaupon Mak janda gak cam Si Farah Asyikin tapi tetap meletup. Kalah anak dara bodynye. Hohoohohoh..Walaupon 1 je pencarinye tapi actually kekerapan mereka2 ni mencari Mak Janda ni sangat tinggi cuma Cik Qiqi ni slalu mls letak gmbr nye sebab tak reti print screen.hehehhee....tapi ngan BantUan Aie aka Darbatman. I da guna Photoscape Okeyh..hehehehe

Disamping itu juga mereka2 ini mencari2 produk yang sesuai untuk mereka2 wlaupon Cik Qiqi tau dema ni nak mencari produk untuk mengekalkan kecantikan wajah mereka. Dan disini meh la Cik Qiqi syorkan jenama yang Cik Qiqi pakai, iaitu Safi Balqis,sangat2 tak berminyak walaupon before ni kulit Cik Qiqi agak berminyak tapi bile pakai Safi memang selesa. Kalau bab kecerahan 2, u all tolong nilai2 kn le. Kang Cik Qiqi nilai sendiri u allz kate Qiqi perasan la plak..kAh333333333......

Tapi paling Cik Qiqi tak tahan, bile mane depa taip Qiqi Seksi tu. De ke artis2 name Qiqi? Kalau ade tolong share ngan Cik QIqi. Leh la I usha2 same..Hehehehe..Dah3..Meh kita sambung tido balik..keh44...ne leh tidola u allz..koje3333333333!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



p/s: Arini diriku tak tentu arah dibuatnye..Keh3..Takpe2...Jap g Qiqi mam ubat ye..hahahahhahahaha






12 comments:

aibaks said...

tu la panas tuh.. qiqi seksi dapat bilangan tertinggi dlm hit count nuffnang.. ehe

CiK QiQi said...

Aibaks ~ Kah3..xrela cik qiqi diseksi kan..hehehehhe

sop said...

mmg mengacam abis..
sapa agaknya cik qiqi yg seksi tu..huhu

CiK QiQi said...

Sop ~ xrela i diseksi kn..hahahhaa

iQaChumel said...

QiQi sengettttttt..hahaha
i baek oke :P
hisss....perempuan ni..
keje asek nak amek tahu pasal artis je.
hahaha

FyZa said...

naspa nie cik qiqi..pening dah cik fyza tgk..huhu..pa pun cik fyza doakan cik qiiq baek2 ja..;)

CiK QiQi said...

Cik Iqa ~ Hahaha.u la senget..kah3.....Isk..tu kena hamk tau tu cik iqa senget..nnt baru trang mate.lalallala

CiK QiQi said...

Cik Fyza ~ ehehehe..jgn wsau..qiqi oke je..cume mereng sikit dkala ini..xtau nk wt pe da..hehehe..lme cik fyza ilang..mane pegi

AngahSayang2314 said...

oittt qiqi nie sakit yeeee.. merapu merapan hehehe... apa pun sorry lama tak singgah sinii

CiK QiQi said...

Angah ~ hahahah...2 la pasal..gelong sikit ni ari.keh3...xpe..qiqi paham kebizian angah syg nie.hehehe

myra said...

cik qiqi seksi??? wah2.. brita hangat ni.. kene hebah2kan ni.. hehehe.. by the way.. cik qiqi u seksi kat muke.. tmbah2 bile u mrajuk.. hahahaha

CiK QiQi said...

Myra ~ Hampeh nye budak!!!!!!!!!!!!!!!!..ko perli aku yerk..xpe2...wait na...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...