8.02.2010

FiRst TiMe.................

Salam.. Morning u allz....lame sungguh diri den ni tak hupdate2 belog tcomei nie..wah..Terperasan sendiri sudah..hehehhee... Bukan ape u allz, disebabkan kekangan masa yang sangat2 jeles akan Cik Qiqi. Maklumla, da dekat nak pose ni mak Cik Qiqi sibuk ajak Cik Qiqi p bawak die p cari barang untuk kuih yg nak dijual kt Bazar Ramadhan. Gitula rutin mak Cik Qiqi tiap kali bulan Ramadhan. Sambil kutip pahala sambil2 kutip rezeki yang dikurniakan. Heehehehe...Ha, u allz jangan ingat Cik Qiqi malas ye. Cik Qiqi ni membantu tang menggoreng, mengisi buah melaka n kemas2 sebabnye kalau nak dibandingkan mak Cik Qiqi nye keje ngan Cik Qiqi alamatnye brape jenis baru siap..hehehehe.

Ok la u allz, dari Cik Qiqi merepek tu, ni Cik Qiqi nk kongsikan kejayaan Cik Qiqi meyediakan cupcake. Hehehhe...Kali pertama aku.....mengenalimu....hahaha..pe neh g nyanyi lagu Black n MUH nie.hahahaha..Oke3...nak tgok tak gambor dikala cupcake Cik Qiqi dikala first time...hahaha.....Amaran KERAS, Sila JAngan ketawa terguling2 ye. HAhaahhahaa...Buruk bebenor rupa. Wakakaka

Ni dikala baru siap dibakar ^_^(aMik BaU jE taU)

JaNgan KetaWa tau..Icing Tak beraPa mENJadI nie=)

CoMei kAn NAme niE..hehehehe(perasAN neh..wakakakka)

ni yG seConD tIMe...Ala ToMEi2....hahah...prasan LaGi cIK Qiqi neh



SbahaGian yg JaDI..hoho


BeRatur Sume.................

Hoho..ComeL tak u allz..ehehehe...Cik Qiqi pon duk belajar lagi neh. Especially tang Icingnye. Buruk bebenor rupa yg 1st time tu..hohoho...Kepada Cik Fyza....meh cnie menuntut ngan Cik Qiqi..hehehe..upahnye bawak Cik Qiqi g P.Langkawi. AHahaha....nangis Cik Fyza kite neh...hehehe...Sok Cik Qiqi bagi resepi nye ye..sebabnye Cik Qiqi tertinggal buku resepi Cik Qiqi tu. Bole bagi tapi kang takut tak betul kang tak jadi lak kek n icing nye.

p/s:Bagi yang duk tengok cupcake Sila lap air liur tu ye..xsnonoh benor rupa gitu...hahahaha

8 comments:

acepa weet said...

alahaii saye pown ade try nak wat cupcakes macam ne.bes333.takpela first tyme pown kire dah cantik dah nie

FyZa said...

x sabar nk tgk resepi..haha...nk tgk fyza wat jd dak..huhu..
pos cket cupcakes..;(

CiK QiQi said...

Acepa ~ Hehehe...qiqi ni baru terbukak ati nk wt...tgok la 1 st time nye..buruk giles..hehehe

CiK QiQi said...

Cik Fyza ~ Hhehehe..mesti jadi nye......Balik nanti Qiqi send meseg kt CIk FYza ek..mesti jadinye....Tangan CIk Fyza kompom ok nye..hehehe

TTT said...

wah comel nye cupcake cik qiqi :D

dunspeak♥ said...

wah pandai ek cikqiqi wat cupcake..kalau cikbelog, ntah apa la jadiknya..penah wt kek coklat tapi hangus..ekekekee..

CiK QiQi said...

TTT ~ aru duk blaja lagi la TTT..hehehe....lwk je deco ats nye tu..hehehe

CiK QiQi said...

CIk Belog ~ hehehe...qiqi ni bru 1st time seumur idup wat cake nie..slalu adik je yg duk wt..cm xcye je..tu pon mggil gk nk ltk sgal2 bhan 2..hehehe..lwk2 kalo duk ingt cmne gaye qiqi wat..ekekeke..ala, cik belog leh nye...cume kna slalu wt ckit...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...