8.03.2010

" Contest Saya Mahu Template COmel ! ! ! "


http://kozumi.sepaku.net/wp-content/uploads/2010/08/contest-blog-budak-nakal.png




Blog Budak Nakal Akan mengadakan contest " Contest Saya Mahu Template COmel ! ! ! " di mana pada para pemenang akan mendapat hadiah istimewa khas dari pemilik blog Budak Nakal iaitu kozumi_ro.Cara menyertai contest ini amat mudah kerana para peserta hanya perlu copy dan paste Entry yang telah di sediakan.Untuk Maklumat lanjut tentang contest ini anda boleh mendapat keterangan di sini:-
Wah3..HenceK KOz Kite neh.. da wat COntest lak kan..Hahahaa....Qiqi join sebab nak layout comei die tu..So Creative. Kalo bagi Cik Qiqi mase staun pon lum tentu lagi Cik Qiqi dapat wat katun comei2 cam Koz wat, kaler yg die plilih, memng sangat2 menarik dan menjerat diriku untuk join contest nie..wah...bermadah la plak Cik Qiqi nie ka. Hahah...betoi la..cuba u allz tengok die nye Banner tu pon da kiut miut, inikan lak layout nye..lagi terkiut dan miut...ehehehehe...En Koz, sila pilih Qiqi ye..hahahhaa....xbek rasuah2.. Ish3 u allz neh...Aha, Bagi yang lom penah g kat belog Koz..pegi la...sure tak rugi nye...mcm2 tnjuk ajar dapat dari die..banner Qiqi dulu de prob die yg settle kan...hehehe..So, ape lagi.moH kite terjahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...