6.22.2010

PErGi taK keMbaLi


Salam u allz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rindu sangat2 kat u allz tau...lame sangat Cik Qiqi tak dapat nak online...Sebab utamanya Cik Qiqi nye laptop ngah sewel. Tak tau kenapa die xbole2 detect wireless..Kalo u allz yg tau sebab pe jadi gtu, gitau Cik Qiqi ek...Cik Qiqi ni bab2 elektronik nie memang xreti..hehehhee......Sebab yang kedua bos Cik Qiqi yang dr Selangor tu mai. Kami wat projek jus jagung yg very3.....delicious..ekekekeke...jangan jeles tau u allz...hehehehe....memang bz tiga hari berturut2 tu. Sebab yang ketiga lak, g kenduri kahwin sepupu Cik Qiqi yang muda staun dari Cik Qiqi..ehehehhee...bez lak nengok dia da kawin....heheheh....


Esok nie pon Cik Qiqi tak tau dapat online ke tak..kalo jiran sebelah tu baik ati bukakan tenet nye, leh la Cik Qiqi meronda2 kat u allz...maaf sangat coz xdan nak balas kunjungn u allz wat mase ni sebab ngan kesibukan yang melanda nie..Sok Cik Qiqi kena g hospital lagi. Patutnye Cik Qiqi kena p Rabu lepas tapi disebabkan bos Cik Qiqi mai, terpaksa le ditundakan ke esok. Hope takde la penyakit2 serius hinggap ke Cik Qiqi. Amalan pon tak cukup lagi.


Aish...banyak sebenarnya nak diluahkan kat u allz tpi tak tau nak cite camne. Macam2 bermain dikepala otak ku yg kcik ini.hehehehe...terlebih sudah.....


Hua, kompom2 la Cik Qiqi nye UV jatuh merudum kn sebab xjnjln kt u allz...takpele...keje prlu ddahulukan..ye dak..hehehhe.....Pape pon hope u allz happy, selamat n ceria2 selalu tau. Doakan Cik Qiqi ye. Even doktor kate xde pape tapi rsau gak...segala penyakit, penawar adalah dariNYA..bukan kita yang tentu kan...Hope xde pape la sok. Doakan Cik Qiqi ye..


Sayang u allz...muah333333333333333333333333333333

5 comments:

mahira oya said...

miss u nnt..hehe

mahira oya said...

sayang kaum jugak..*wink*

CiK QiQi said...

Tq oya^_^

dunspeak♥ said...

cik qiqi lak bila nak tawen? ihikkk

CiK QiQi said...

cik belog ~ cik qiqi maybe lg 2 taun kot...nk kmpul pe yg ptt dlu nie..hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...