6.09.2010

Keyword Ku...

Salam u allz...hahahha...Cik Qiqi duk nak buang tebiat nie nak tunjuk something yang Cik Qiqi selalu tengok kalo masuk Nuffnang..ekekekke..selalu nye memang xde maknenye la kt keyword tu nak nek pape...jarang la..penah gk dulu nek 4 keyword tp time tu Cik Qiqi punye le lambat, xreti print screen. Takleh la nak siarkan kat cnie...huhu...ni nak tnjuk pon gmbr smar2...xrti gk nk repair tuk gmbar nampak baik..huhu..awat ntah laptop Cik Qiqi nie duk menggedik ngn CIk QIqi je..de je wat perangai.

Ni je la mampu Cik Qiqi dapat..Waduh2, malu I nak tunjuk kat u allz..tapi nk gk letak sebab 2 kali gk si Kiah Pekasam nie duk nek name..hehehhe...maklum la seksi orangnye....kalo Cik Qiqi glamor mesti de nek nme nie...waakakka...brangan pulok I nie......ekekekke

Ha...Bagi yang tak tau n xde Astro..Kiah Pekasam ni salah 1 drama kat channel Astro Warna...Rini ade siaran nye kol 9 malam. Drama nie berkisah kan Mengisahkan tentang Kiah, janda cun..(cun ke..ekekeke) yang sangat jujur di dalam percakapannya memulakan kehidupan baru di kampungnya. Dalam nie Azza pon de belakon..(maksu Cik Qiqi gitau)..ekekekke....Tapi yang kompom nye cerita nie kelakar n bez..Rugi Kalo u allz tak tengok.

Kalo nak menenangkan jiwa, drama Aku Terima Nikah nye pon bez.Harini jugak tapi kat Astro Oasis. Ceritenye brkisah kan:
Sabrina, Editor Majalah Anis, merupakan seorang wanita cantik, lemah-lembut dan bekerjaya. Dia telah menutup pintu hatinya untuk menerima cinta dari mana-mana lelaki gara-gara teman lelakinya, Anuar iaitu teman rapatnya cuba berlaku curang kepadanya. Sikapnya yang terlalu memilih menyebabkan dia digelar Andalusia oleh pengurusnya, Haji Salim.Umor da 30 lebei, dekat 40 da, tapi lom kawin2 lagi u allz.

Kemudian, akibat desakan usianya yang semakin lanjut membuatkan dia menerima kehadiran lelaki dalam hidupnya semula. Sabrina juga menemui beberapa lelaki yang ingin dijadikan suami tetapi masing-masing mempunyai peribadi yang kadangkala membuatkannya keliru dengan pilihannya. Salah satu cintanya pula menemui ajal pada hari persandingan mereka.

Kalau episode yang terbaru Cik Qiqi tengok die da duk berkenan kat Ustaz tu, tapi tak tau la ustaz tu berkenan kat die ke tak. Best memang bez cite ni..Jangan tak tengok..tak rugi pon...ekekekke.

p/s: yang Cik Qiqi promote lebei ni awatnye...Macam la Rozita nk blnje..ekekeke...xde le..cite bez kite share..ye dak?ekekekek

9 comments:

Darkbatman said...

aie xminat rozita che wan.. xtau nape..tp mmg x minat.ahaha

ice♥ice said...

alamak cik qiqi..ice xtgk la cite ni..hehe
ice nk men ng keyword gk la..bleh cik qiqi? :P

CiK QiQi said...

Darkbatman ~ cik qiqi pon xminat..hohoho.....tp plik gak..aie yg comei ni xmnat rozita yg sksa 2..hehehe...

CiK QiQi said...

Ice ~ Ig3..awat tak tengok ice..cik qiqi ngok yg cte aku trima nikahnya tu je...coz yg kiah pekasam astro wrne...xmik pon..ekekek...meh3...kite men keyword=)

NiZaM Limited said...

owhh..jadi promoter astro yek skrg.hehe..
astro oasis kan..kalo sempat mau tgk gak..=p

CiK QiQi said...

Nizam ~ ehee...idak le jd promoter deme...cume kongsi2 cite yg bez yg cik qiqi ngok..hehehhe

syAzAnA said...

haha. kiah pekasam. mengikuti gak citer nie. layan jehh. hehe

CiK QiQi said...

Syazana ~ heheheh....Cik Qiqi xdpt nk lyn tp dengar cm bez=)

s h e e said...

hehe...x pnah tgk cite ni...xde astro...huwaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...