6.29.2010

Ken.........ken ape tu????.


Salam u allz...ahah...Ken pe yg u allz pk kan tu.....Bukan KENduri, bukan KENtut, n bukan jugak KENtal...hahahha...jangan u allz nak merepek merapu ye pk2 tu...actually Cik Qiqi nk kongsi sikit ngn u allz ngn pe yg Cik Qiqi tau nie..huhu...

Cenggini cite nye...td Cik Qiqi jnjln kat blog kegemaran Cik Qiqi slaen blog2 u allz iaitu blog Cik Fyza...ala..yg cun2 yg comei2 tu....ritu die kena g kursus 3 ari tu..heheheh...jangan mare ye Cik Fyza..hehehe..Ok2, ape Cik Qiqi merapu neh...okes2...Cik Qiqi bace le post terbaru die cite sdey n happy...tang Happy tu tak pe..tapi yg tang sdey tu, hua...Cik Qiqi pon tak mau mak Cik Qiqi jadi gitu...Untuk pengetahuan u allz mak die masuk wad sebab kencing manis tinggi.. Bile sebut pasal Kencing manis nie, Cik Qiqi nak syorkan sangat2 kat u allz..mane2 yang ahli keluarga or dri sendiri kena kencing manis, cepat2 le cari Air Kemunting Cina keluaran Fadhilat Herbs nie..Cik Qiqi nie bukan pengedarnye tau, just share ngn u allz je...Cik Qiqi xdapat 1 sen pon kalau u allz beli...tapi lg best bile u allz bli n berkesan. Sebab ape Cik Qiqi beria2 suh cari air nie, sebabnye, Tok kesayangan Cik Qiqi nie actually ngah kena kencing manis nie, tinggi gak la mase kena dulu, tapi sejak mengamalkan air nie, kencing manis Tok Cik Qiqi n baru2 nie die nye tahap gula dalam arah da kembali normal, tapi bukan normal, kurang gula lak dalam darah.

Ahaaaahh..bukan sebab air tu ye, tapi sebab nenek Cik Qiqi degil. Patutnye bile kite amalkan air nie, xyah pantang pasal makanan sangat, kawal bese2 je..jangan sampai air pon xde ltk gula, mknn mmg amik yg xde gula lngsung, nasi lak brape kali tukar air nye..Jangan salah pikir lak bile Cik Qiqi kate jgan pantang tu leh tibai sumeeeeeeeeeee makanan nye penuh gula..Amik yang berpada2....Kalo xamik langsung jadi cam Tok Cik Qiqi, jatuh tangga sebab pening..pening tu sebab pe? Sebab gula dalam badan kite da kurang. Gula dalam darah kena ade jangan sampai langsng xde..n terlebih ade....

Kalo u allz tak tau cmne rupa air tu..ni leh tengok kat cnie


Wokey2.....air nie bukan untuk penghidap kencing manis je ye..Air nie gak untuk....

>-->KENCING MANIS / DARAH TINGGI
>-->KANSER
>-->PELAWASAN SISTEM PENCERNAAN
>-->BUASIR
>-->GASTRIK
>-->GHAUT
>-->PARU-PARU BERAIR
>-->KULIT SENSITIF / ALAHAN / KULIT KERING
>-->MIGRAIN / RESDUNG
>-->ASMA / SEMPUT / LELAH
>-->RASA LENGUH-LENGUH / KEBAS ANGGOTA
>-->MASALAH KEPUTIHAN / HAID TIDAK TERATUR / SENGGUGUT
>-->MENGERATKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI

So, ape tunggu lagi..cuba la..xmahal pon RM20 sebotol...dijamin HALAL dan berkesa..wah..da cm promoter lak Cik Qiqi nie..

p/s: Qiqi pon nk minum la...nk kurangkan snggugut n bab2 xlawas tu..hehehhe

5 comments:

FyZa said...

cik qiqi..fyza terharu..;')
doakan utk mak fyza ye..
tengq so much dear..nti fyza try usya tgk air 2..erm x silap area kl ja kn..pa pun tengq so much..:l:

Nur Su'aidah said...

wahhhhh banyak khasiatnya :)


p/S: ku igt kenny tadi!

CiK QiQi said...

Fyza ~ mn2 ade je cik fyza...kalo g kedai yg jual2 ubat2 tmpatan tu mati de..ni stokis die pon de gk tiap ngri kalau tak silap qiqi... msti la cik qiqi doakan....xmo sdey2 ey

ice♥ice said...

ken..ken..kencing manis rupenye.hehe.
bhy pnyakit ni..slain cucuk insulin, elok jgk cari ikhtiar lain..mcm produk y cik qiqi promote ni..
baguss la cik Qiqi :l:

CiK QiQi said...

Ice ~ ish..cik qiqi tolong promot je...sebarkan pe yg kite tau..kn3...yg bek jdkn panduan...yg xelok jdkan smpadan..kite yg mude2 comei2 nie better bjge2 le...

Pnyakit xknal mangsa n umur..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...