6.01.2010

DuIt oH duiT


Salam u allz...da brape ai da ye Cik Qiqi tak update blog Cik Qiqi yg comei nie..ekekekek..comei ke?
Bukan ape u allz..Tenet yg Cik Qiqi duk guna tu jap line die OK, jap2 KO...mane tak hangin nye...dari Cik Qiqi tekanan jiwa...bek Cik Qiqi tak gunakannye..tapi tula...bile tak guna, Cik Qiqi lak xdpt nk BW kt blog u allz...

Tapi...dun worry coz ble Cik Qiqi dpt online, Cik Qiqi akan trus balas balik kunjungn u allz yg sudi mai ke blog Cik Qiqi yang tak seberapa nie..hehehhee....Minggu lepas macam2 dugaan Cik Qiqi dapt...kalau u allz de bace n3 yg "Kerana dirimu........" tu tau la kan ape da jadi ngn Cik Qiqi...Tapi sebelum kjadian tu...Cik Qiqi kehilangan MMC kamera Cik Qiqi..puas mencari 1 umah xjmpe2...u allz yg bce mesti kte...alah....setakat MMC ilang pon nk feeling lebei...masalhnye yg Cik Qiqi feeling lebei tu, sebabnye MMC tu pnting...kalo xde mak marah even Cik Qiqi da 22 tahun skang....still kena gk mrh..nk beli baru, DUIT lagi...pening tau u allz...kerana DUIT, mcm2 leh jd...Lagi wt Cik Qiqi tekanan bile mana kereta abh yg Cik Qiqi bwk tu crmin die pch..lg la kusut pale otak nie u allz..tu pon DUIT lagi........................

sumbangan hencik google yg stia mnnti^_^


ase cam Cik Qiqi ni pembawa malang je....Seriusly Cik Qiqi rse gitu....ntah la...lmah smgt sgt kot Cik Qiqi nie... untuk u allz yg ceria2 tu..ceria2kn la dri u allz..huhu...
Jangn jadi rupe Cik Qiqi ye...

Ha..sape2 yg suke sangat time drive n bwk moto send mseg...renti2 kn la ye...Malang tak berbau..tapi andai u allz kena langgr n dibiarkan ...kompom berbau...

Renung2 kn le..


p/s: Cik Qiqi slalu gk kena mrh sbb send msg wktu drive..tp da renti kn da..nyawa org yg kte bwk lg bhye dr 1 msg yg bole dtgguu

5 comments:

FyZa said...

haii klu pk duit mst sakit jiwa ja rasa..hoho

CiK QiQi said...

Fyza ~ tau xpe...pening btol kalo bab duit ni dpkir...bole gado gk bab2 duit2 nie

mahira oya said...

nak duit banyak2...pastu x mo keje dah..

yastro said...

"duit duit...dimanakah duit"...hehehe
teringat lirik lagu sape tah...

s h e e said...

saba ye cik qiqi syg...tu la...duit bukan segala2nyew...tp sekarang segala2nyew perlukan duit...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...