6.28.2010

Budak2 zaman sekarang...............................

Ekekek..jangan terkezut tau u allz kalo Cik Qiqi gtau yang Cik Qiqi da ade anak....Ade 2 orang lagi...NAKALnye....Tuhan saje yang tau betapa nakalnye budak berdua nie.....Umor da dekat 7 taun da tu...tp badan rupe dak tadika...Biase le..budak2 laki...Lambat sikit tumbesarannye kalau nak dibandingkan ngn kanak2 ppuan.

Yang sorang nie suke bbenor pakai bju kaler kuning...Sorang lagi memang suke sesangat pakai baju kaler biru...Tapi xksah le....len2 kaler baju pon kenakalan nye tetap sme je u allz sampai kadang2 geram pon ade....kelakar pon ade tgok perangai depa berdua nie..tapi memang betol la kate orang...kalau kite tension2 cube g main ngn budak2 kecik nie...kompom ati u allz akan lupa ngan masalah2 yg duk melanda n dari muka u allz bkerut msm bole jadi manis mcm madu gitu,...hehehhe.....nk tengok x ank Cik Qiqi...comei sangat2...heheheehee...Ni la gambar anak2 Cik Qiqi...comei kan...ekekekekekeke


Hehehehehhe....comei kan anak2 Cik Qiqi...Actually Cik Qiqi nak berkongsi sikit ngn u allz yang terlepas pandang ngan kehadiran@ kumunculan Komik Upin dan Ipin...CIk Qiqi pon baru prasan semalam waktu Cik Qiqi kua beli barang kat Econsave. Mase duk cari masker Mustika Ratu kat kedai Izamo tu...Cik Qiqi terpandang 1 komik ni...Cam menarik je...teringat design nye ala2 Komik Anak2 Sidek....hua...rindu betol ngn Komik Anak2 Sidek..huaaaaaaaaaaaaa......aish...pe Cik Qiqi nie..tadi kn duk syok cite pasal komi ank2 Cik Qiqi...ekekekeke...yang Cik Qiqi tengok tu xprasan lak die da keluaran yang ke berapa da dijual tu..tapi kalau duk usha2 kat tenet nie...da de smpai isu yang ke 6..halamak...ketinggalan la plak kn Cik Qiqi nie..tp ape yg penting...Cik Qiqi akan kumpul komik nie macam Komik Anak2 Sidek dulu...xmo da terlepas banyak.Tapi xtau la keadaan kat Perak nie cmne sebab kadang2 kt KL tu org da abiz bace..kite baru dapat baca...Lambat sikit.Tapi hope skang da berubah.

Okes2, bagi yang berminat harganya tak la terlampau mahal, just RM4.90 senaskah. Bagi yang duk Sabah & Sarawak hanya RM 5.90 dan pada yang duk kt Brunei hanya B$ 2.50 sahaja..Dapatkan selagi stok masih ada....!!!!!!!!!!!!!!!hehehee...lebei2 plak Cik Qiqi nie...macam la salah sorang promoter @ ahli kumpulan Les' Copaque ^_^ nge3....

Tapi bagi Cik Qiqi la kan...xrugi kalau mak2 or bapak2 nak belikan komik nie untuk anak2 sebabnye dalam komik nie bukan sahaja menyajikan gambar2 muka sikembar nie je...bahkan mengajar anak2 kite tentang adab, agama dan macam2 lagi la....Idak le di ajarnye benda merepek2 dan merapu.

Selepas berakhirnye kisah tiap tajuk dalam komik nie, mereka juga menyediakan aktiviti yang boleh menguji minda anak2 kecil. Kita yang da dewase bole tumpang sekaki membace komik ni n anak2 kecil pon xde la buang mase men benda xbfaedah sebab nye aktiviti sebelum akhirnye muka surat itu sangat2 berguna untuk kanak2 n kita juga kalau nak test IQ..ekekekekk...



So...ape tunggu lagi.......usha2 le....ekekekeke...



ps: Kalau Cik Qiqi ade anak pon Cik Qiqi akan belikan komik ni untuk anak Cik Qiqi.

9 comments:

CiK QiQi said...

YEhaaaaaaaaa.....:a:
:e::f:

dunspeak♥ said...

cikqiqi, bile nak ada anak nie? cikbelog da tak sbr nak maen ngan bby cikqiqi..hehehe

CiK QiQi said...

cik belog ~ Amboi...die lak yg smgt ye...hehehhe...cik qiqi kena tggu org mai minang dulu baru le de step2 strusnye....ekekekekke

jaya jr said...

kecik2 dulu selalu beli kawan..xpon anak2 sidek..ASUH pon ok jugak..

FyZa said...

ya Tuhan comeynya ank cik qiqi..huhu..buku cenggini klu beli kat ank sedara konfirm terkinja2 sronoknya..huhu

CiK QiQi said...

Jaja jr ~ tau xpe...qiqi pon suke bli ank2 sidek dlu..siap de tip episod lg..hhehehe

CiK QiQi said...

Fyza ~ comei kn ank2 cik qiqi 2 kan fyza..heheheh....tp nkl nye....sabo je le....

2 la..ni kalo bg kt bdk2 kcik ni kompom ske punye la...

Yuni Aisyah said...

wah cik qq minat kat upin n ipin rupenya..
ingt lg dlu time skola rendah sll beli komik anak2 sidek..hehe

CiK QiQi said...

2la...qiqi ni bnde cute2....katun yg mmg narik phatian mmg itu la qiqi minat..hehehehhe...mnt btol la....

dulu de lg kleksi komik ank2 sidek tu...tp ntah mn da g nye komik tu..huaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...