5.03.2010

TerKena buataN oRAng!!!



Aha....u allz jangann terkezut tau....Memang betul Cik Qiqi terkena buatan orang...
nge3.....


Ni la rupenye akibat terkena buatan orang tu..hahahha...memalukan je tau sape yg amik pic Cik Qiqi yang comei lg cute nie...ni b4 di ubah suai nie...kalo tgok skang da comei da^_^ nge3.....
Jangan jeles tau...ekekeke....


Gambar nie diambil waktu sebelum g ke majlis konvo Cik Qiqi kt PICC PutrajayaOctober 2009 ri tu. Memang banyak sangat kenangan la waktu g nie.Memalukan bebenor...nge3... Mana taknye u allz. Patutnye g amik jubahnye dekat UniKL kt KL, tapi Cik Qiqi yang confident tahap koala bear nie kate kena amik jubah kt PICC...mau nk ngamuk gak mak n abah waktu tu sebab Cik Qiqi salah baca tempat amik jubah tu. Nasib le si Nibam tu memang da tror sangat2 jalan KL. Kalo harap kan abah Cik Qiqi, 3 ari pon belum tentu sampai KL. Besele kan jalan kt KL kan penig sikit. Salah masuk kompom sesat punye. Elok da nk g amik jubah tu, Cik Qiqi baru teringat yang Cik Qiqi lupa bawak result yg Cik Qiqi da print siap 2 keping lagi tu tapi cmne ntah leh lupa gk walaupon da siap prepare da tuh...Memang tekanan kot. Tapi nasib sempat g amik jubah tu lagi.

Haha....teruk kan Cik Qiqi nie...adoyai...ni gambar nie pas siap sume tu la kami singgah kat Taman Tasik Titiwangsa, kebulur da kot, dari gerak sampai skang xmakan2...adoyaiii....

Cite2 ie sebenarnye Cik Qiqi kena tag ngan bdk Skema, harini baru dapat buat sebab baru dapat guna laptop Cik Qiqi n guna kan gambor Cik Qiqi yang cute neh..ekekeke...

Khas Untuk
Sila le melengkapkan tuntutan Cik Qiqi dimana

1. G kt u allz nye folder, tengok folder gambar u allz yg ke 8
2. Ambil gambar yang ke 8 dlm folder tu.
3. Postkan kat u allz nye blog n citekan kisah gmbar 2...
4. Pastu...u allz suh la 8 org yang len wat...

Kalau x, u allz xka sembuh dr kena buatan Cik Qiqi iaitu bejoget 50kali sehari....nge..nge..nge....

Peace no war^_^//

5 comments:

Mijie said...

ai teruk nye kne dera klu x buat bende nie..adui..mlm nie lah mijie bt..time keje xleh bt..curi tulang plk nme nye 2..huhuhu

CiK QiQi said...

ekekeke...cian en mijie....
skali skale kena ngan cik qiqi...

lalalallalala^_^

take ur time en mijie...nge2

syAzAnA said...

tengs qiqi.
wee~~

CiK QiQi said...

welcome zana=)))))))

woo~~~~~~jnguk2 le lagi ye ^_^

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Salam ukhwah ya cik qiqi.. sila bertandang ke rumah kami plak.. nak air, sila mintak kat bibik ya..hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...