5.04.2010

Sabun Tahan Mengantuk??Berkesan ke???!!!



Aha...mungkin Cik Qiqi da terlewat sangat2 nak ajak u allz pk kn n bncang2 kan pasal sabun nie...
Tapi as long die ade kat pasaran rasenye tak salah kot kalau nak story2 pasal sabun nie...


Cik Qiqi tau pasal sabun nie pon dari member tempat keje Cik Qiqi neh...Mula2 rse cam xcye je sabun nie memang ade effect untuk tahan mengantuk tapi pas sembang2 ngan org yg jual nie, tertarik lak Cik Qiqi untuk try. Cik Qiqi xde masalah ngantuk yg teruk cume duk cari inisiatif untuk abah Cik Qiqi yang cepat sangat lena nye walaupun duduk atas kerusi. Memang lena sangat2 macam tdo kt atas katil. Mungkin jugak sebab kesan dari abah kena strok dulu membuatakn die cepat ngantuk.

Berbalik dari cite tadi, Cik Qiqi pon order la sabun tu sebab waktu tu, kat Manjung xde lagi pengedarnye. Beli pon 1 je u allz, konsi 1 family. Da sampai tu Cik Qiqi guna la sabun tu. Memang sangat2 berkesan. Nak pakai sabun nie senang aje, cam kite cuci muka, gitu aje..


  • Basahkan muka n tangan kite.
  • Amik sabun tu gosok sampai berbuih, then sapu ke muka n tangan
  • Biakan selama 2 minit
  • Then bilas tangan n muka kite tu.
Mesti u all akan rse bezanye. Tapi, aha, ade tapi la pulak kan. Kesan sabun nie bergantung pada individu tu. Ade yang rse ilang n ade yang xrse ilang mengantuk tu tapi, Member Cik Qiqi pakai ngantuk nye tak berkesan tapi kulit muka nye bersih. Member sepejabat nie guna, before nie die pakai Bio Oil nak ilang kan parut xjadi tapi pas die pakai Bio Oil n Sabun Tahan Mengantuk nie, parut kat badan die ilang. Best tengok orang pakai n berkesan. Lagipon kt pemplet yang RAFA nie bagitau, kalau u all xckup tido, jangan gunakan sabun nie, sabun nie bukan tjuannye nak bagi kita xtdo langsung. Kite mesti ade rehat yang cukup baru badan xlemah.

Terpulang pada u allz nak caye or tak..hehehe..Kepada yang da pengalaman pakai sabun nie, jom la share pengalaman u allz^_^

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...