5.06.2010

PisaNg berBuaH 2, 3 or 10 kaLi???!!




Salam 1 Malaysia u allz......Ensem x Encik Peace nie (hahaha..padahal nm btol En. Pisang...name glamer le kunun)...nyampah I tau...hehhehe.....En Peace nie meronta2 suh Cik Qiqi letak gambar die yg xbrape nak ensem nie padahl banyak kali da Cik Qiqi tolak xnak trime die...ish3...degil sungguh En Peace aka En Pisang neh.

Ahaaaa.. u allz jangan hingat Cik Qiqi nie nak membebel pasal khasiat En Peace nie..Cik Qiqi ni dalam aura nak ngamuk sebenarnye ngan Cik Qiqi nye brok......aha.... Tapi bukan brok yang neh ye.....

Ekeke...baru perasan lak dua2 de kaitan je..huaaaa......malang sungguh nasib Cik Qiqi neh. Cik Qiqi ingat Cik Qiqi da wat pilihan yang betol bile pilih Mr.Celcom Brokband jadi teman setia. Rupanya die sme je ngan Mr Maxis Brookkkkband.....Tetap melakukan kecurangan di depan mata Cik Qiqi...Hati mane xsakit bile kita da amik die, sayangkan die tapi depa selingkuh...Oh tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kebencian melanda2 terhadap kedua2 Mr. Brokk tersebut.

Mengapa semua ini terjadi terhadap diriku.........Cik Qiqi menderita bile mane Cik Qiqi tidak dapat memberi layanan mesra terhadap pengunjung2 blog Cik Qiqi . Semua salah En Celcom Brokband!!!!!!!!!!!Menghalang Cik Qiqi bermesra ngan teman Cik Qiqi...kejam sungguh dirimu.

Persiapkan lah dirimu wahai Mr Celcom Brokband kerana diriku tidak sanggup lagi bersama2 mu melayari kehidupan yang menyakitkan. Cukuplah 2 kali aku ditipu oleh dirimu dan juga Mr Maxis Brookkkkband. TERIMALAH DARIKU YANG CUTE INI...NAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


SELAMAT TINGGAL WAHAI MR. CELCOM BROKBAND KU.....
Aku benci dirimu -_-

8 comments:

syAzAnA said...

qiqi,
celcom xelok keh?
kite kai celcom.
=(

CiK QiQi said...

zana pakai ok x?
qiqi pakai cm nk hmpuk2 je ke dinding...
tang muka buka laju je bkak, 2pon kdg lmbap.tapi bab blog2 nie..sory la..mr brokband nie dgki gle2

bayan cyber said...

hahaha...sama seperti berukband ku..sungguh biadap...

Hasrol Nizam said...

dgr kata maxis broadband yg baru ni laju..tak tau la

CiK QiQi said...

bayan~ cik qiqi nie da rse cm nk hntak2 da bruk nie ke lntai..tp duk sabor lg...


hasrol nizam~ cik qiqi cm ssh da nk cye kte mxs sbb cik qiqi pnh pakai...=(

mereka2 sume dgki kt cik qiqi=((((

Hasrol Nizam said...

sebab ada terbaca review dari beberapa blogger yg puji2 jek maxis nye bb yg baru ni laju..tak tau la, mayb sebab modem ke apa ke..hehe..
dengki? try la P1 wimax pulak..aha

cHiKakO PiNky said...

cian....mjg coverage xelok ke?

CiK QiQi said...

Hasrol~ cik qiqi da xmo da tkar len da...kalo stop nie...stop 2k sume...driku bkn bhn xprimen...wahhhhh...bmdah pulak cik qiqi..ekeke


zai~aku pon xtau la...runsing aku pk..huaaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...