5.28.2010

Kerana dirimu....................

u allz nak tau x...mate cik qiqi da bgkak2 nangis da nie......sdey sangat2 tadi. Kebahgiaan yang Cik Qiq harapkan tapi derita yang berpanjangan. Entah kenapa, mesti ade je bala yang menimpa Cik Qiqi, dari accidet, accident dan accident....kenapa3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kenapa Cik Qiqi yang menjadi mangsa. Kenapa???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kegembiraan Cik Qiqi tadi ketika mahu pulang ke rumah untuk makan bersama family terhenti apabila secara tiba2 pandangan mata Cik Qiqi menjadi kabur. Susah untuk Cik Qiqi melihat pemandangan di luar, hanya sayup2 terdengar bunyi radio memutar2 lagu yang dimainkan oleh DJ yang bertugas. Memang gemar sangat Cik Qiqi mendengar Sinar FM sebab lagu2 nya menggamit kenangan dahulu. Sungguh gemar Cik Qiqi mendengarnya namun berlainan pula pd t.ari tadi. Lagu2 nya tidak menusuk ke kalbu Cik Qiqi. Hanya sayup2 saja. Selalunya kalau ada lagu Sampai Hati, Cik Qiqi akan menyanyi semahu2nye, dan mendalami setiap bait2 lirik yang dicipta untuk lagu itu. Tetapi tadi.....sangat2 berlainan, langsung Cik Qiqi tak feeling. Langsung terdiam membsu, fikiran jauh melayang.

Tiba- tiba.........................................................................................................................

20 comments:

ice♥ice said...

uit2..nape ni..jgn sedih2 cik QiQi..

CiK QiQi said...

macam2 jadi ice...pening cik qiqi

test said...

sabar tau cik qiqi sygs
cheer up n chaiyok3!!!

CiK QiQi said...

tq test=)

|| NaFiRaa || said...

uik.. kenapa nih cik QiQi..
sabar yek~

dunspeak♥ said...

nape???

CiK QiQi said...

cik nafiraa n cik belog ~ cermin kete cik qiqi pcah..

FyZa said...

cermin keta pecah?? ala sabar ye..fyza pun pernah jd cenggitu gak..=(

dunspeak♥ said...

adoii..cne leh pecah nie??sabor2..dugaan memang datang x kira masa

uncle said...

haaa???? accident ka..? cermin keter pecah? teruk ker..? uncle baru je online terkejut gak..

jaya jr said...

kerana dirimu begitu berharga..
tagline iklan olay @ iklan shampoo..
da lupe..
kui3

CiK QiQi said...

Fyza ~ tula cik fyza..tknn cik qiqi=(

CiK QiQi said...

Cik Belog ~ Tula pasal cik belog...tknn..sakit jwe sume de...xttahan nak menanggung

CiK QiQi said...

Uncle ~ Uncle ku syg...aah...nyaris2 nk xcdent uncle..kalo cik qiqi duk bwk lju....arwh da kot uncle....

CiK QiQi said...

Jaya JR~ hhahhaha...2 ikln ape ntah..cik qiqi pon da lpe...sabo jele

ASaDa RyutaRo said...

accident betul ke apa ni? hurmm..

ASaDa RyutaRo said...

tiba-tiba?? kucing melintas jalan.. cik qiqi tak sempat elak ea?

CiK QiQi said...

Asada ~ Jangan la konpius...cik qiqi nyaris nk xcdent sbb crmin pecah...andai cik qiqi tlaju ckit or tlpas pndg..mgkn xjmpe da cik qiqi ngan asada -_-

Darkbatman said...

cmne leh nk accident? alhamdulilllah nasib baik slamat..

CiK QiQi said...

Darkbatman ~ camni...duk syiok suke bwk kete nk blk umh nk mam msk lmak sayur keladi...tetibe cermin retak seribu...seribu ke beribu2 ke...tp mmg hncur...nsib xtrus pecah smpai ke mate je...kalo time tu cik qiqi bwk laju pon...rsenye da xde da cik qiq kt cnie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...